dinsdag 24 april 2012

Mevrouwtje Sjaal

Ik kan best wel wat uitgeven aan mijn accessoires, maar ze zijn daarvoor niet allemaal duur. Omdat ik graag eens afwissel, heb ik ook enkele goedkopere versies. Toen ik onlangs met mijn schoonzus ging shoppen - ze had me ingehuurd als personal shopper -  zagen we in de Veritas echt leuke, goedkope en toch stijlvolle sjaals hangen. Ze is naar huis met een pracht van een exemplaar. Ik koop ze overal: Zara, Talking French, h&m, Lilola, Vero Moda,... Die van Pieces vind ik vaak leuk, maar Mucho Gusto was ook wel een must have voor mij. Ook Louis Vuitton heeft grote kanjers die heel stijlvol zijn. Maar die heb ik nog niet in mijn bezit. Maar wat niet is, kan nog komen ;-)

Ik weet niet van elke sjaal waar ze vandaan kwam, sommige heb ik dan ook allang in mijn kast liggen. En ook de prijzen zijn afgerond, of ongeveer juist ;-)


MUCHO GUSTO - 125 euro (echte zijde)


 
Kudibal 89 euro 







Zara (tijgerprint) - Talking French (49,90 euro) - JBC (geel) - Passigatti (79 euro)




witte sjaal (Canasta) - gestreepte sjaal(H&M of Zara) - Python (H&M 9,90 euro) - Sam&Sieber (21,95 euro) - roze met parfumflesjes (H&M 7,95 euro)






Talking French (49,90 euro) - Canasta - vogels (Zara) - gouden sjaal (Zara) - Essentiel





Dat zijn ze zo ongeveer ;-) Wat vinden jullie ervan? Welke vind je de mooiste?

with style
x



8 opmerkingen:

  1. Mooie sjaals!Ben ook helemaal sjaal-gek! Draag er elke dag behalve als 't snikheet is maar dat komt hier niet zo vaak voor(en dan heb ik er vaak nog eentje in m'n handtas mee)!Kan het niet laten er te kopen, zie er altijd nog wel eentje dat van pas kan komen :)Leuke manier van ophangen trouwens!Hier zitten ze in een grote lade maar dat wordt steeds weer een rommeltje! Ik probeer jouw manier eens!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Merci :-) Het is nog maar omdat ik deze blog schreef dat ik dacht 'hmm hoe zal ik ze ophangen' en nu hangen ze zo in mijn dressing. Handig! Want anders wordt het inderdaad een rommeltje in de lade ;-)

      Verwijderen
  2. Supermooie collectie! Ik wil graag nog een exemplaar van Mucho Gusto aan mijn kledingkast toevoegen, ze zijn prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. tx! Ja, die van Mucho Gusto is zijn prijs wel waard! Makkelijk te combineren, veel kleurtjes in. Hij heeft zijn dienst al goed bewezen tot nu toe ;-)

      Verwijderen
  3. Die zwarte met de vogels vind ik erg mooi !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben ook sjaalverslaafde (heb er dan ook 357) ;-), en hang ze net zoals jij op aan een kapstok!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 357????? bijna voor elke dag een of zo? En ik die dacht dat ik overdreef... ;-) hihi

      Verwijderen
  5. Mooie collectie.
    Hebt u silkmood bezocht? (www.silkmood.be )
    silkmood heeft een uitgebreide collectie van modieuze en stijlvolle zijden shawls. Meeste zijden sjaals van silkmood zijn handmatig gezoomd en digital afgedrukt tekening.
    Diverse thema en style, bijv: geïnspireerd van de meester kunstwerken...

    BeantwoordenVerwijderen