zaterdag 7 april 2012

Kids fashion: boys

It's his birthday today!!!! Mijn kleine jongen is 4 jaar. En vandaag gaat het om hem. Het wordt een feestweekend waarin hij centraal staat. Het is het eerste jaar dat hij er zo naar uit kijkt, beseft wat een verjaardag inhoudt en aftelt tot de grote dag. Zijn oogjes straalden toen hij gisterenavond ging slapen... Ik zei hem snel te slapen, zo ging het snel terug dag zijn en gingen we de hele dag feestvieren. Hij deed een paar seconden alsof hij sliep en zei toen: 'ik ben wakker, 't is mijn verjaardag. Ik ga opstaan' Hij stond recht en lag dubbel van het lachen. #cutiepants!Mijn zoon heeft het eigenlijk ook wel voor mode. Hij zegt soms: "Ik ga dat aandoen, mama, dat past hierbij van kleur". Easy, not? Hij staat dan ook met alles, mijn prins! Zijn laatste schoenen zijn coole sneakers van HIP. Hij pikte ze zo uit de etalage. Het sprong in zijn oog en de rest leek bijzaak. En het staat hem ook beeldig! Gelukkig zijn ze ook makkelijk te combineren.


Ties is gekleed in een koraalrode broek van Filou and Friends, een t-shirt van CKS. Als je goed kijkt, zie je een leeuwenkop met flashy zonnebril. Ties wou dit per se in blauw, ik gaf hem geen ongelijk. Al vond ik de leeuw beter uitkomen in het witte t-shirt.
De sneakers zijn van HIP, what's in a name?! Ik kocht ze bij Pim Pam Poen, mijn favoriete schoenenwinkel voor kids in Brugge!


Is hij niet schattig? Wat vind je van zijn look?

with style
x

4 opmerkingen:

 1. Proficiat met de verjaardag van je kleine man!! Wat worden ze snel groot hé!!
  Hij ziet er ook heel leuk uit, helemaal de stijl die ik voor mijn zoontje kies (ze schelen niet veel van leeftijd, Noah is bijna 4,5j).
  Geniet van zijn verjaardag!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, gaat zo snel! Maar wel leuke leeftijd é. Ik dacht wel dat jij dezelfde smaak had voor Noah ;-)

   Verwijderen
 2. Mooie outfit: toffe kleurtjes en hippe stijl. Ties heeft één en ander van jou mee hé ;)
  Je mag super trots zijn op je petit prince!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook supertrots op hem. Merci voor de complimentjes!

   Verwijderen