dinsdag 3 april 2012

Kids Fashion: girls

Voor de kids zijn het natuurlijk ook alle kleurtjes die de klok slaan! Combineer ook maar alles samen. Als een kind er niet mee staat, wie dan wel?
Ik heb zelf 2 modellen in huis die graag poseren voor mama's blog ;-)

Mijn dochter draagt het liefst rokjes en kleedjes. Yes, she's so girly! En toch ook stoer. Haar mama draagt graag (fel)gekleurde broeken en ze heeft daar blijkbaar oog voor... Dus wil zij ook wel graag een groene, een rode, een roze en gele broek. Owkay! Dan maar 't stad in richting Zara Kids.
Het ijzer smeden als het heet is ;-)
Ze vraagt nu ook naar oorbelletjes, want aan mama's oren hangen altijd mooie dingen te bengelen. Helaas moet mijn poppemie nog even geduld hebben en krijgt ze die van haar Bonnie cadeau voor haar Eerste Communie. Nog een jaartje wachten dus...


Esmée is gekleed in CKS Fashion. Schoenen zijn van Rondinella.
Nagels zijn gelakt in oranje (Essence uit Kruidvat) met een glittertopcoat (Hema).
De gilet is ook nog te combineren met alle kleuren van jeansbroek: geel, roze, rood, groen, blauw,...Wat vind je van haar nieuwe outfit? Klaar voor zomer, niet?

with style
x

4 opmerkingen:

 1. Ze is helemaal klaar voor de zomer! Stralen dat ze doet. In de Zara vond ik voor de meiden hele leuke goed zittende broeken in alle kleurtjes. Elise kreeg een gele, groene en rode. Voor de bovenkant vond ik niet veel in de Zara maar wel bij JBC.
  Elise heeft ook lakschoentjes in dezelfde kleur als Esmeé.
  Enne... nagellak is hier ook een feit. Alle drie hebben we een kleurtje op. Elise: licht roze, Emma rood-oranje en ikke nude...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. good job!! Leuke broeken é! Esmée heeft ook de gele, rode en groene. de roze was er niet meer in haar maat...
   Ik vond wel leuke topjes, maar een tijdje geleden al. Maar ja, hoeft niet van hetzelfde merk te zijn om te combineren é. En alle nageltjes in orde: flink zo! Nu kan ik het wel niet bewonderen é. dus foto!! ;-)

   Verwijderen
 2. Pure liefde! Zo'n model en dat nu al! :) Hou ze maar goed bij, want eens ze 16 is staan alle buurjongens aan je deur :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! Esméetje is een echt fotomodel! Ja, Sofie, ik denk dat er binnen een aantal jaar méér dan alleen maar de buurjongens aan de deur zullen staan ;) Zo'n knappe meid!

  BeantwoordenVerwijderen