vrijdag 13 april 2012

Miss Moustache

Nee, ik heb er zelf geen. En nee, ik zie het niet graag bij mannen. Toch niet enkel de snor alleen. Geef mij maar een ruig baardje bij een man. Maar de 'moustache' is tegenwoordig enorm populair als accessoire of op textiel! Onder andere bij het welgekende t-shirt waarop het meisje haar vinger onder haar neus houdt. Op die vinger staat een snor getekend. Dat vond ik echt een musthave! Zo stoer te combineren. I just love it!
Er bestaan al enkele parodie-shirts op. Bijvoorbeeld Karl Lagerfeld of Mona Lisa met snor. Best wel hilarisch, maar ik hou het toch bij het originele. Meestal het beste, niet?


Ik zag op de website van Hippe Hebbedingetjes een leuke ring... mét snor! Ik kon het voor zijn geld niet laten. Dus een bestelling gedaan op de webshop en een paar dagen later in de bus!
Laatst liep ik op De Vitrine, een beurs voor webshoppers, in Brugge. Ik wou er enkele vriendinnen goeie dag zeggen én uiteraard iets kopen.


Toen ik langs het standje liep van Push My Button zag ik een leuke pin liggen... mét snor. Ook voor dat karige bedrag kon ik het niet laten eentje aan te kopen. It's gonna be 'snorry' als ik het allemaal samen draag. Maar dat maakt het wel leuk, toch?!


Ik kijk er al naar uit voor een "moustache-look-of-the-day"!

with style
x

5 opmerkingen:

 1. De t-shirt vind ik top! De ring is niet echt mijn ding...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de T-shirt in het wit :) En het meisje dat erop staat is Kate Moss honey :p xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je kan niet alles weten é, maar toch bedankt voor het weetje ;-)

   Verwijderen
 3. love love love :D
  Wist je dat de Mona Lisa met een snor ook een echt kunstwerk is? Google maar eens 'mona lisa marcel duchamp' !

  BeantwoordenVerwijderen