maandag 2 april 2012

Appelwangetjesrood

Blush of 'rouge' op je wangen gaat ervoor zorgen dat je een frisse uitstraling hebt. Je ziet er gezonder en levendiger uit. Het dient ook om je jukbeenderen te accentueren. Zo kun je je gelaatsvorm wat corrigeren. Hou altijd in het achterhoofd dat je een ovaal gezicht wil bekomen.

Ik heb voornamelijk blushes van M.A.C. Cosmetics. Ik ben verliefd op de bruine 'warm soul', maar die hou ik meer voor de wintermaanden. De laatst aangekochte blush heb ik alweer een tijdje, maar ik heb hem nu nog maar uit de kast gehaald sinds enkele weken. Deze vind ik meer zomers getint. Het is een rode kleur, maar op de huid niet zo hard als je hem ziet in het potje. I LOVE IT! Er gaat geen dag voorbij zonder Breeze-blush right now! :-) Ik breng het aan met een M.A.C.-brush, een blushborstel n° 181 , speciaal om blush aan te brengen en zachtjes te vervagen zodat het geen strepen zijn.

 Brush n° 181 M.A.C.
Breezy-blush M.A.C.

Do you like this? Wat is jouw favoriete blush?


with style
x

2 opmerkingen:

  1. Mooie blush ! Mijn favoriet van het moment is de Dior Aurora Bronzer :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb véel favorieten maar degene die ik momenteel regelmatig gebruik zijn: MAC Dainty en MAC Dollymix én Chanel Horizon Blush. Maar 'k heb zowel budgetblushes die ik ook héel graag gebruik :-)

    BeantwoordenVerwijderen