maandag 16 april 2012

Lilola: The Shop!

Ik heb in vorige posts al geschreven over Lilola. Kijk maar eens bij Jewel Ave of Fashion Ave, je vindt er wel iets over juwelen terug. Ik ben verzot op accessoires en ik leerde Lilola kennen via facebook. Nele is ondertussen een vriendin geworden. Ze begon 2 jaar geleden met homeparty's, maar is sinds begin april gestart met een winkel in Brugge, Langestraat 47. Op donderdagavond kun je met vriendinnen een avondje organiseren in de winkel.
De moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen, want de winkel is een pareltje! En ook de juwelen zijn weer stuk voor stuk zo mooi. Nele verkoopt sinds de winkel er is ook meer kledij. Ben je op zoek naar een trendy kleedje of ga je voor een gekleurde broek? Je vindt er alles bij Nele om je tenue compleet te maken.
Nele verkoopt merken zoals Camps & Camps, Konplott, Lott, Rebecca, Fiva, Belleza, Anne Zellien, Hultquist,... Voor de kledij vind je merken zoals Ego, Manila Grace, Set, Kudibal,... terug. Merken die in Brugge (nog) niet te verkrijgen zijn dus wel leuk voor een unicum in je garderobe.


Veel plezier! En laat mij maar es weten wat je kocht.

with style
x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten