maandag 9 april 2012

Hairstyling: vrij kapsel

Voor het examen had ik al mijn chignon met taupage, brushing en vrij kapsel gedaan (zie blogpost).
Donderdag was er nog es examen voor degene die in maart niet aanwezig konden zijn. Ik ben nogmaals geweest just for fun en omdat ik niet tevreden was over mijn vrij kapsel. Soms moet een mens streng zijn voor zichzelf en de lat hoger leggen. Dan pas word je goed in je job. Als ik er dan toch ben voor het plezier, waarom dan niet nog eens een kapsel proberen? Het was een kapsel à la minute, een improvisatie van het moment.
Véronique was mijn model met de ideale haarlengte. En bovendien wou ze eens lekker verwend worden.

Ik begon met krullen te leggen met de krultang. De froufrou behield ik zoals ze was en ik maakte een kleine chignon aan de zijkant achteraan op het hoofd. Ik gebruikte een vlinder als accessoire om het kapsel op te fleuren. Het is toch lente?! Ik werkte de chignon af met 4 roze bloemetjes. Ahja, voor de vlinder hé ;-)


Véronique werd dan ook nog geschminkt: foundation van M.A.C., warm soul-blush van M.A.C.
Voor de oogmake-up gebruikte ik mijn coastal scent-oogschaduw (parelmoer, in het midden koraalrood in zachte tint en bruin aan de buitenkant), bruine eyeliner van Bobbi Brown, bruine mascara van Maybeline NY. Voor de lippen een zachtoranje gloss.


Vind je het een geslaagde look?


with style
x

3 opmerkingen:

  1. Mooi romantisch kapsel! Tof idee met die kleine chignon achteraan. En dan die leuke details met vlinder en bloemen, ik denk spontaan aan de goede fee ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke blog en leuke fotos!!, ik heb zelf een blog over haar opsteken en kapsels halflang

    BeantwoordenVerwijderen