dinsdag 17 april 2012

25 Ways to Wear a Scarf in 4.5 Minutes!

Er noemde mij onlangs iemand "Mevrouwtje Sjaal". Hopelijk was dat goed bedoeld ;-) Maar het is een FEIT! Ik heb je wel al eerder verteld dat ik van accessoires hou. Ze maken je outfit af. Het zit hem meestal in de details in het leven. Een opvallende oorbel of een leuke sjaal, iedereen heeft er wel. Al is het een lekker warme wollen sjaal voor de koude wintertemperaturen. Maar ook zomersjaals bestaan. En er zijn zoveel verschillende manieren om ze te dragen.

Kijk maar eens naar dit volgende filmpje met 25 (!) manieren je sjaal kan knopen. Mijn favoriete uit dit filmpje is de 'Waterfall'. Toch doe ik meestal mijn sjaal in een driehoek, het brede stuk ligt op mijn borstkas. De twee uiteinden draai ik rond mijn hals en komen terug naar voor. Soms laat ik het zo hangen, soms neem ik die twee uiteinden en knobbel ze onder of op mijn driehoekig punt. Is het een langwerpige sjaal dan draai ik die 1 keer rond de hals zodat ie mooi aan de hals aansluit.
In de winter neem ik vaak een langwerpige sjaal die van begin tot einde helemaal rond de nek wordt gedraaid. Check it out en doe leuke ideetjes op! 

Wat vind jij leuk? Of hoe knoop jij je sjaal? Gebruik je hem soms ook als hoofddoek of voor iets anders?

with style
x

2 opmerkingen:

 1. Ik hou ook zo van sjaaltjes! Kan direct een outfit er volledig anders laten uitzien!
  Ik maakte er zelf ook eens een post over, met verschillende foto's die ik maakte hoe je allemaal je sjaal kan knopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. onder welke titel kan ik dat vinden bij je? wil ik wel es lezen! leuk é. Ik draag het tegenwoordig meer dan een ketting.

   Verwijderen