vrijdag 27 april 2012

HOW TO START THE DAY?

Mijn manier om de dag te starten is met een daily make up! 
Als ik opsta, maak ik mij eerst klaar zodat de kids nog wat kunnen blijven liggen. Indien ze al wakker zijn, gaan we eerst ontbijten. Dan wordt zorgvuldig uitgekozen welke kledij ik ga dragen. Ik kies dat meestal de dag zelf, afhankelijk van het humeur of weerbericht. Vervolgens wordt de make up aangebracht (in harmonie met de kledij uiteraard!)


Mijn dagelijkse make up bestaat eerst uit een dagcrème. Ik heb de avond voordien mijn gezicht al gereinigd en een nachtcrème gebruikt. Ik spoel dit eerst nog eens af na het slapen en douchen. Ik gebruik daarvoor een tonic van Nivea. Daarna breng ik mijn dagcrème aan en start ik met de make up te beginnen met een compacte foundation (mylène, cream powder de luxe, n°7) die ik aanbreng met een sponsje. Erna gebruik ik lichtjes een bronzer en een blush, beide van M.AC. Cosmetics.
Tegenwoordig ga ik voor de rodere tint, het heet 'breezy'. Leuk toch om er nog gezonder uit te zien?! Dat geeft je een levendiger uitzicht.

dagcrème Biotherm - hydraterend

foundation - Mylène - cream powder de luxe n°7

 blush breezy M.A.C. 
stippelingbrush om alles mooi te vervagen, geen strepen te hebben

bronzer M.A.C.

Voor de oogmake up gebruik ik hier mijn NAKED 2-palletje (als je op deze link klikt, zie je post over dit pallet). De kleuren zijn YDK en Pistol die ik gebruikte voor deze dagmake-up. 
Eerst breng ik YDK aan over het hele ooglid, dan Pistol voor de buitenste ooghoek, omdat die wat donkerder is. Dit alles vervagen zodat je geen strepen krijgt maar een egaal geheel. 

 (
Naked 2 - Urban Decay  mascara Dior - Diorshow 360 (draait)
Maybeline - vette eyeliner met fijn penseel aan te brengen


Voor de lippen gebruik ik meestal niets of iets heel lichts. Enkel tijdens een avondje stappen durf ik wel es voor rood gaan of meer roze tint. Hier is het een lichtroze gloss van e.l.f. Het heeft 2 zijden, de witte kant is om je lippen voller te maken (ja, toch een beetje nodig bij mij) en geeft een tintelend gevoel kort na het aanbrengen.


En tadaaaa! Dat is een afgewerkte dagmake-up!


So, now off we go :-) Have a nice day!

with style
x

6 opmerkingen:

 1. Bedankt voor je lieve reactie! Ik ben zo jaloers dat je de Naked 2 palette hebt, die is zo mooi! Je hebt ook mooie ogen trouwens. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto waar je zo naar beneden kijt! Volgende keer dat ik bij MAC ben kijk ik zeker eens naar Breezy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om een kijkje te nemen in je dagelijkse makeup :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk om te zien! mooie producten (:

  BeantwoordenVerwijderen