dinsdag 13 augustus 2013

Mosquitno's #no mosquito! #handige tip

Misschien moet jij nog warmere oorden opzoeken met eventuele bezoekjes van die zoemende beestjes. Je krijgt daar toch ook de kriebels van? Hier, in België heb ik er nog niet veel last van gehad. Gelukkig maar! Insecten, i don't love. Natuurlijk wou ik goed voorbereid zijn om die rotanimals voor te zijn!
Wij gingen kamperen dus ik had voorzorgen nodig. Gelukkig waren er daar ook geen muggen aanwezig, ofwel zijn mijn hulpmiddeltjes superdesupergoed!

Vorig jaar kocht ik ook Mosquitno's. Toen bestond het in armbandjes. Er zaten een stuk of 5 stuks in een pakje, ze gingen lang mee. De geur was megahard! Veel te sterk voor ons, maar toch, het was efficiënt. Dus geen geklaag! Dit jaar zocht ik ze opnieuw in één van mijn favo-winkels (woehahaha insider-joke ;-) nl. Decathlon. Nu, voor kampeergerief is dat echt toppie, voor fashion... euh? Waar?

Bon, ik vond de armbandjes niet, maar wel iets nieuw! Nog veel beter zelfs: 30 stickers om muggen weg te jagen. De stickertjes zijn klein en effectief. Met 30 stuks heb je echt wel meer dan genoeg.
Ze zitten verpakt en je kunt ze overal kleven. Zelfs op je hand als je dat wil. Ik kleef ze altijd dicht bij me, geen 100 m verder hé. Logisch...

This is it!


Kende je dit al?


with style
xoxo
Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

4 opmerkingen:

  1. Ik heb gelukkig geen last van muggen, maar het lijkt me wel een handige oplossing

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk concept met die stickertjes... De muggen hebben het altijd in mij gezien helaas, dus ik sta altijd vol met beten :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. he wat leuk! had er nog nooit van gehoord maar klinkt echt handig, ik word echt elkeer half opgegeten

    BeantwoordenVerwijderen