zaterdag 30 juni 2012

Random pics juni #part2

Juni.... is ook alweer voorbij. De laatste dag van de maand. Maandag nog een dag werken en dan verlooooof! Ik vind het leuk om foto's mee te geven met jullie. Het "leest" vlot en ik geef leuke dingen met je mee. Het moeten niet altijd ellenlange posts zijn. Dus hier en daar een fotootje trekken en ik ben weer content voor even. En geef toe, wie vindt het niet leuk om mee te piepen?
daarom weer een reeksje picswatching

Retrokapsel - retrokostuum - retromake up en let's the party in theme '50 begin! #radiomodern!!!!
uitgebreide blog hierover volgt nog!

een kaasplank met enkele vrienden (mmm, was njammie!)
mijn cola light flesjes van JP Gaulthier! YAY! Tx for bringing me some!
cupcakes maken (hier zijn ze nog niet versierd) en de kids vonden het beslag ook erg lekker ;-)


ik won een winactie op de blog van Maaike. Shame on me, ik moet er nog een review overschrijven!
Maar dat komt! Bij deze al een link naar Maaike's blog ;-) (you can read this here)


retrolook: rode lippen, en polkadots-haarband met dank aan Liselotte! 
Zij maakte het voor mijn verjaardag. De haarband heeft 2 zijden. I fell already in love..
(met de haarband, maar ook met mijn lief klein prinsje)

a joke in between! #hilarischtoch?

my new t-shirt - reminds me at Chanel 

het is eerder omgekeerd bij ons - ik zal het zo moeilijk hebben op reis!
AFKICKEN! En mijn blog dan??? HELP!

Juni is alweer bijna voorbij! 

Wat vinden jullie van dit fotoboekje? 

with style
x
Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

vrijdag 29 juni 2012

Radio Modern #ILoveToBeAModernette!


Even al een tipje van de sluier: ik ben sindskort een Modernette. Ik heb nu 3 avonden achter de rug als MUA (make up artist oftewel visagiste) voor RADIO MODERN, een superconcept dat je dringend moet leren kennen als dat nog niet het geval is.

Radio Modern #3Modernettes van het Beauty Boudoir

Neem een kijk(je) op hun website om een idee op te doen, de sfeer wat op te snuiven van de fifties look, de dansvibes al te voelen kriebelen in de benen, zin krijgen om opgemaakt te worden in een echte fifties-vamp! Radio Modern kan je boeken voor je feest of evenement, dus doen! Radio Modern organiseert het hele boeltje: de beauty boudoir met 3 Modernettes (of 6 bij huge events) die het haar en make up verzorgen van de feestgangers die gekleed zijn in retro-style (polkadots!), spetterende livebands, je leert enkele danspasjes en de dansvloer staat constant vol tot de late uurtjes. Een knallend retro swingfeest dus! Allen daarheen zou ik zeggen. Hier kun je kijken voor een date in de agenda. Snel noteren hoor en misschien tref je mij wel aan als Modernette en tover ik je om tot fifties-queen samen met de andere Modernettes die voortreffelijk werk leveren. In een handomdraai knutselen ze een schitterend kapsel op je hoofd met bijpassende make up. 

Radio Modern: dan zijn wij als Modernettes gekleed in ons kostuum: 
wit hemdje in blauwe pencilskirt en blauw hoedje

Boek je een Radio Ultra Modern, dan ga je meer voor de 'over the top'-look (maar als je dat wil toch op jouw maat ;-) Hier zijn we op elkaar afgestemd qua kledij met de nadruk op zwart, wit en eventueel een rode toets, veel tule en opvallende make up en accessoires. I like it too! 


Was je net op zoek naar een idee of eens wat anders-alternatief voor uw bedrijfsfeest? BOEK NU! 

En voor de geïnteresseerden die mij eens aan het werk willen zien (ja, en je mag foto's trekken, want ik wil dat voor in mijn palmares oftewel portfolio), ik ben oa aan het werk 7 juli in Kortrijk en 11 augustus Benenwerk in Brugge. Allen daarheeeeen! Ik verwacht je! 

Watch and enjoy! Voel jij het ook al kriebelen?  




with style
x


Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

donderdag 28 juni 2012

Kamperen of was het glamperen?

Elke zomer (met uitzondering van vorig jaar) gaan we op reis, het liefst naar Italië. Meestal is het in een huurhuisje met zwembad. We zouden het wel es leuk vinden op hotel, zo voetjes onder tafel, eten en drinken wanneer je wil... all in dus! Maar dat is ook niet het plan voor dit jaar. Me, fashionaddict... Me, make-upaddict,... IK GA KAMPEREN!
Bijna iedereen valt achterover of zijn/haar oogbollen vallen er bijna uit als ik het zeg, maar geloof me: ik kijk er zo naar uit! De kids trouwens ook! Slapen in een tent!

Het enige wat ik zeker mee zal hebben zijn de goedkoopste teenslippers (2 euro einde reeks uit Decathlon, ja, sorry, niet zo fashionable I know!) om te gaan douchen (dat zal even knopje omdraaien zijn maar bon) én iets tegen muggen. Maar 2 jaar geleden had ik (zit je neer?!) 32 muggenbeten (van die lieve tijgermuggen... grrr) Moet ik lekker bloed hebben? Ik heb zo'n armbanden, Mosquitno, gekocht. Er zitten er 5 in een pakje voor een prikje (maar liefst niet van een mug! :-p)
Je zou denken voor elk lid van het gezin eentje? Nope! Sorry my dearest family, they are all mine! Ik heb nl. 4 ledematen dus ik heb ze nodig! Ze gaan me dit jaar niet hebben die rotbeesten! Voor de rest krijg ik geen koude rillingen van kamperen, integendeel! Ik heb er echt zin in!


Ik las in Elle magazine een artikel over glamperen! Dat gaat vooral om huge tenten (gigantisch groot dus) met alles erop en eraan. Eigenlijk pure luxe (en vrouwvriendelijk), laat ons zeggen een 5-sterren-tent. Maar helaas, het wordt casual kamperen bij mij maar dan my way of glamping: m.a.w. mét beautygoodies, fashionmagazines en ook fashionables clothes mee! (ik ga nu toch niet als een slons daar zitten hoor!) En liefst ook mijn laptop om te bloggen! Can't live a week without it! (oppervlakkig hé... ik vind dat eigenlijk ook ;-)

Hier een foto van hoe het glamperen eruit ziet...



Ziet er leuk uit hé? #nice
Bon, van ons is het ook een grote tent (28m2) te delen met een ander koppel en we slapen apart in een grote tunneltent, een cosy comfy zachte en dikke luchtmatras, goed gezelschap (veel lachen dus), lekker wijntje (lees: wijntjeS), zalig genieten van een bbq (lees bbq'S), een baquette elke morgen (ja, we gaan naar Frankrijk),...
Daarom let ik nu op de lijn om dan een week total loss te gaan (en achteraf weer de spinningfiets op te kruipen en heb kapot te trappen zeker?)


een voorbeeld geplukt van internet: tunneltent waar we gaan slapen, 
waar ik me al rechtstaand kan omkleden (lijkt me ook best comfy)

Ik ben nu al een en ander aan het verzamelen om mee te doen, maar ik heb wel nog even de tijd.
Wordt vervolgd....

Ben jij al gaan kamperen? Wat moet ik zeker weten/meedoen/...? Alle tips zijn welkom!

with style
x


Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

woensdag 27 juni 2012

OOTD: chanel? #lookalike #Idolike

Toen ik dat t-shirt zag, dacht ik direct aan Chanel. Euh? Hoe dat komt? Door het logo I think ;-)
Die 2 fluoroze cirkels en dan die mouwen??? I JUST LOVE LOVE LOVE it!

Ik kocht het bij Nele van Lilola, het t-shirt is van Glitz and Glam, een merk dat ik nog niet kende. Het gaf me direct het 'I WANT THIS SO BADLY-gevoel! Kopen dus die handel, en ik had geluk. Ik kon hem aan de kant laten leggen (thanks Nele!) zodat ik hem toch nog kon bemachtigen. Met andere woorden: een populair geval dus dat t-shirt! Ik ben zo blij dat ik mezelf trakteerde voor mijn verjaardag ;-)

Hier enkele pics van deze outfit of the day! Ik droeg het dan ook voor een mini-birthday-feestje met vrienden thuis.


I was wearing: 
pink pants Monday (Close-up)
shirt Glitz and Glam
earrings: Lilliepop (selfmade by Julie)
bracelet: BIBI with Swarowski-studs
hairdo: little taupage
sandals: Replay

Wat vind je van deze look?

with style
x
Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!



dinsdag 26 juni 2012

Retrolook #polkadots FOTD

Goooodmorning!! Me happy! Ik heb zalig gesport gisteren met mijn spinningbuddies en nog een uurtje afgezien al BBB'end (ja, zeer juist gedacht, werk aan de winkel voor bikini-time!) Oh, sporten is toch leuk! ;-) En dan zeer goed geslapen.
De andere reden voor het happy-zijn is ook een beetje werkgerelateerd (ja, bijna in verlof, dat ook, maar nog ander leuk nieuws. Jullie zullen nog even moeten wachten, ik hou jullie nog even in spanning :-p) 

Maar bon, het gaat nu niet over sporten, het gaat over een make-up look in deze post.
Ik hou van de retrolook (daarom vind ik het ook super om Modernette te zijn), maar ik ben niet dagelijks zo gemaquilleerd. Dus ik vind het dan nog des te leuker om eens zo geschminkt te zijn.

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Liselotte, een vriendin uit het middelbaar, een haarband met polkadots. Hmm, zou ze me kennen? ;-) Ze heeft het zelfgemaakt, dus vind ik nog leuker en persoonlijker! Thank you!! Ik kan hem zelfs aan beide zijden dragen! #2vliegenin1klapdus


De retrolook (denk maar aan Marilyn Monroe) is dus de jaren '50-make up bestaande uit: een blekere tint van de huid, rode lippen, parelmoer als oogschaduw, zwarte eyeliner (hier heb ik geen eyeliner aan, it was sunday lazy at home, dus ik had niet de volledige make up zoals anders aan) en mascara (tja, zonder mascara geen perfecte oogmake-up). De wenkbrauwen zijn ook hoekiger, maar kom, dat is nu niet nodig op een luie zondag, toch?



 poseren met de kids - sundayqualitytime

Ik lag ervan wakker (teveel geblogd voor het slapengaan I think), en deze morgen dan nog maar eens voor de retrolook, met rode kralen-ketting en de haarband aan de ommezijde. De make up dan ook maar flink gedaan, mét eyeliner! 

Dit is het resultaat :-)




Houden jullie ook van deze stijl en dragen jullie ook wel es polkadots? Tell me all about it in a lovely comment!

with style
x

Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!


maandag 25 juni 2012

Festivalkoorts #howtobedressed?

De festivalperiode is begonnen: Graspop en Werchter Classic zijn alweer voorbij, maar er staan nog veel leuke festivals op het programma in ons Belgenlandje! Je vraagt je af hoe je moet gekleed zijn?
Als je overnacht in een tent heb je het een en ander mee, beetje afhankelijk van wat onze Frank voorspelt. Ben je een eendagsvlieg? Leg dan maar alles klaar voor de dag van jouw favoriete festival.

Wat ga je aandoen? Hmm something comfy! Laat ons ervan uitgaan dat het een sunny day wordt, so let's go short.

#1 short in jeans 
Ik zou voor een model in denim gaan, want dat vind ik het mooiste. Wie houdt nu niet van jeans? En bij een versleten jeans kun je zelf je eigen short maken. Ofwel laat je er een zoom in maken, ofwel laat je het gewoon zo. 




#2 jumpsuit: 
à la flower power, effen of juist met drukke print, met veel kleur, kort of juist lang. Je kan alle kanten op! Aan jou de keuze...





#3 bohemian style




#4 comfy schoenen die lekker makkelijk zitten en toch stijlvol of vrouwelijk zijn. Of heb je zin in espadrilles, want die zijn weer volledig in! All Stars Converse is natuurlijk ook wel leuk voor de sporty look en je zit de hele dag goed zonder zere voeten (want je gaat toch niet stil staan of zo?)
Of enkellaarsjes kan ook of met rubberlaarzen om de slijk te trotseren. Al vrees ik wel voor zweetvoetjes als het dan lekker heet is. Sandalen of flipflops kunnen ook! It's up to you!



#5 accessoires: een leuk klein tasje voor de belangrijkste dingen (smartphone, kauwgom, money and maybe some make up?), your sunnies! (want het zonnetje zal stralen), en eventueel een zonnehoedje (doe het dan maar in riet), een stevige armparty off course en iets voor in het haar (een haarband, diadeem, of zelfgemaakt bloemenkransje)






Mijn enige festival is Tomorrowland dit jaar (de dag na het toekomen van onze reis -auwch) en ik verkies een jumpsuit met print met leuke sandalen onder. Uiteraard een armparty en ik zou een haarband à la bohemianstyle ook wel es leuk vinden om te dragen. Ik heb hem al maar durfde hem nog niet te dragen.

Hoe ga jij naar jouw favo festival?

with style
x



Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

vrijdag 22 juni 2012

Helena Rubenstein mascara

En goodie nummer 3 is aan de beurt! Na de foundation van Clinique (nog niet gelezen? dat kan hier), en de new holy grail PURITY (dit lees je hier) is het aan mijn nieuwste laatste aanwinst qua mascara betreft: LASH QUEEN SEXY BLACK (dat laat ik toch niet liggen?! BUY!!) 
Door de verpakking alleen al was ik verkocht! Gouden omhulsel met zwart kant #kantissexy!


Helena Rubenstein is een dame naar mijn hart! Haar productlijn vind ik écht TOP! Ik heb er nog niet ontzettend veel van (een mens kan niet alles hebben). De rode lipstick bijvoorbeeld die ik heb, is écht de beste ever! En nu heb ik ook een mascara gevonden die ik ook écht echt echt goed vind. Van het eerste moment dat ik het aandeed. Ik gebruikte alle soorten merken zoals Maybeline, Dior, Max Factor,... en ik ben daar ook tevreden van hoor, maar deze spant de kroon vind ik. Absolutely a rebuy!

Ik heb geprobeerd om een mooie foto te bemachtigen waarbij je een mooi resultaat ziet. Helaas ben ik (nog) niet in het bezit van een lens die zeer close kan fotograferen. Dat volgt, want we gaan die kopen voor onze verjaardag.

Dit is dus het resultaat van 3 laagjes mascara. Ik hou ervan om mijn wimpers nog meer te verlengen (lekker vrouwelijk) én meer volume te creëren. Deze is vooral om te verlengen.


Helena Rubenstein mascara (deze is niet waterproof, want de andere was uitverkocht) is te verkrijgen in Ici Paris XL en kost 28,35 euro. Beetje prijzig, maar voor zo'n killereyes (ahum!) betaal ik dat graag (make-upaddict as I am)

Wat vind je ervan? Welke mascara gebruik jij?

with style
x



Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

woensdag 20 juni 2012

Purity #puur reinigen!

Na een review over een van mijn laatst gekochte beautygoodies (lees hier het overzicht en lees hier over de foundation van clinique) zal ik het nu hebben over een product dat mijn aandacht trok bij het lezen van andere beautyblogs. Vooral beautyloves en Petra van sprinklesonacupcake trokken me over de streep om het flesje van PURITY One-step facial cleanser van Philosophy ook te halen.

Dus ook weer zo gezegd, zo gedaan... Philosophy is een merk van schoonheidssproducten waarvan Purity mijn eerste (maar zeker ook niet mijn laatste) aankoop is. En amai, ik moet de dames gelijk geven. Wat een toppertje is dat zeg! Ik krijg zelfs complimenten van andere mensen dat mijn huid er goed en puur uitziet. Puur, purity... snappie!? Het werkt dus effectief bij mij! So me happy!
Want mijn velletje wordt goed verzorgd, dat vind ik belangrijk.


Jah, wat doet dat product nu eigenlijk?
Het is een reinigingsmelk in 1 stap!
#1 Je reinigt je gezicht tot diep in de poriën (make up én vuile deeltjes op je huid, want besef je wel wat er op je huid komt van buiten te komen?) én
#2 je hydradeert je huid ondertussen ook. Purity made simple, het zegt het genoeg. het is simpel, snel en effectief!

En hoe gebruik je het? 
Heel simpel: aanbrengen om droge of vochtige huid (ik doe het liefst droog), inwrijven en afspoelen maar. Ik ga er nog eens met een tonic over, gewoon uit gewoonte omdat ik het fris aanvoelen vind.

Ik moest wel even wennen aan het apotheekgeurtje, maar ik neem dat er nu graag bij. Ik begin het graag te ruiken zelfs. It's my new holy grail!! Ik kan het geloven dat het een award gewonnen heeft! #terecht!
Bovendien vind ik het leuke flacons: heel simpel (eenvoud siert), duidelijk, beetje 'woordenboekachtig' door de uitleg op het flesje zelf. Ik vind het tof en ik wil nog meer! (tja, ik ben een vrouwtje-nooit-genoeg ;-)

Heb jij er al over gehoord? Wil jij het aanschaffen of heb jij je eigen holy grail-cleanser?

with style
x



Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

dinsdag 19 juni 2012

Foundation #clinique

Onlangs schreef ik een artikeltje over mijn laatst gekochte beautygoodies uit ICI PARIS XL.
Ik kocht onder andere een foundation van Clinique. Ik had nog nooit een foundation van dit merk gekocht. Ik gebruikte bij een van mijn klanten haar eigen foundation (eentje van Clinique, hoe kan je het raden, want ze is gevoelig voor andere) toen ik haar opmaakte voor het communiefeest van haar dochter (jaja, ik ben visagiste en je kan me boeken voor elk soort feest voor een mooie make up).


Ik was eigenlijk direct enthousiast en wou ook graag eens een foundation testen van Clinique, want ik zweer al jaaaaaren bij mijn compacte foundation van mylène. Ik ben er nog steeds erg tevreden over en het zal nooit uit mijn stash verdwijnen (ik kan niet zonder!). Toch was ik benieuwd en af en toe eens wat afwisseling is niet zo erg, toch?

Sooo, zo gezegd zo gedaan. Ik was in Brugge City en stapte de winkel Ici Paris XL binnen (ik had eigenlijk nog eens een nieuw parfum nodig ook). Daar werd ik voorbeeldig geholpen door de verkoopster. Ze raadde mij de superbalanced makeup teint aan omdat die een matte look heeft. Voor mijn huidtype (tja, gemengd tot vet helaas, I have to confess now) is dat dus ideaal.
Ik heb altijd een beetje tijd nodig om aan het nieuwe te wennen, maar kijk, ik ben nu een goeie week aan het testen en ik ben tevreden. Ik zal mijn mylène zeker ook nog dragen, maar de Clinique vind ik ook goed. Goed als lichte foundation. Je hebt niet het gevoel dat er een laagje op je huid ligt om te egaliseren. En toch doet het zijn functie!





Ik vind ze zacht, goed smeerbaar en je neigt absoluut niet om een dikke laag te leggen. Ik vind ze mat en dekkend genoeg met een klein beetje foundation. Het enige nadeel is dat er geen pompje bij is, zodat je meer kan doseren en meer uit het flesje kan halen. Ik heb liever een tube of pompje. Maar bon, kortom: ik ben best tevreden. Ik gebruik er wel een nacré bronzer over om de bruinere tint in mijn gezicht te krijgen, want bij foundation ga je een tint lichter (of zelfde tint) van je huid. Ik wil er nu ook niet als een egaal spook uitzien hé ;-)

Dit is het resultaat:
#1 op mijn hand: op de eerste foto zie je de foundation al uitgesmeerd, bij de foto bovenaan is het een swatch met flits! Bij de foto eronder is het zonder flits.



#2 on my face! weliswaar zonder bronzer en blush. (en wat vermoeide ogen, maar kijk maar naar de foundation ;-)



Heb jij ook een Clinique foundation of zweer je bij iets anders?

with style
x


Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

maandag 18 juni 2012

Another hairdo

Je moet voor dit opsteekkapsel wel een bos lang haar hebben zodat je kan toveren met je haar. Ik kan het niet bij mezelf doen, wegens te kort. Maar vind het wel een geslaagde look. 



Funny Bunny hairdo, isn't it? Heb jij dit al eens geprobeerd?

with style
x

Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

zondag 17 juni 2012

Max Factor! #lipsticks #musthave!

Sinds ik ben beginnen bloggen, volg ik nu ook andere bloggers. De meeste zijn beautyblogs en ik moet zeggen dat ondanks ik de opleiding make up artist (MUA) heb gevolgd, toch nog een en ander bijleer (een mens is er nooit te oud voor). And I like! Het gaat dan vooral over producten voor het haar, om te reinigen, maar make-upproducten ook. Ik kan niet alles kennen. Ik heb ondertussen ook al enkele producten gekocht op aanraden van sommige bloggers en dan vind ik het soms wel eens de moeite waard om het ook uit te testen. Zoals mijn nieuw Purity-flesje, maar daar volgt nog een review over.

Ik las nu vooral over een nieuwe soort lipstick op 3 verschillende blogs en dit nieuwtje wou ik toch ook met jullie delen. Het gaat nl. de FLIPSTICKS van Max Factor. Vanaf 1 juli zijn ze verkrijgbaar en kosten 12.49 euro. Voor een lippenstift om mee te toveren een prijsje me dunkt!
Enne, tzijn solden dus ik ga op het een besparen en dan zo'n lipstick aanschaffen, testen en over schrijven.

Wie het ook aankoopt, laat me gerust weten wat jij ervan vindt.

Bon, het gaat dus om flipsticks: flippen met die lippen!


Je ziet het goed, het gaat om een lippenstift aan 2 zijden: de ene kant is een donkere creamy lipstick en de andere zijde is een transparante lichtere kleur die je als highlight kunt gebruiken (geen gloss, wel een lippenstift). Je kan ze apart gebruiken, maar zeker ook combineren. En dat is vooral de bedoeling denk ik van hun concept. Je gaat het blenden (vervagen) zodat je het ombre-effect (van licht naar donker) krijgt. Dan ben je ook met je lippen helemaal in!

Even een foto van internet moeten plukken om al een beeld te schetsen... Maar ik maak zeker nog een eigen review!

mooi toch!? I want these lips!!

Ben jij al overtuigd? Ik alvast wel! Ik wil dat het zo snel mogelijk 1 juli is!
1/ ik ben dan op één dag na in verloooof!
2/ de soldenperiode begint en ze gaan me kennen in t stad, want ik moet al 2 dagen de eerste week van juli mee als personal shopper!
3/ Max Factor heeft een nieuwtje uit en die staat nu redelijk bovenaan mijn neverendingwishlist!


with style
x
Volg me op Twitter, Facebook en Bloglovin. Thank you!




vrijdag 15 juni 2012

Random pics JUNI #part1

Juni begon mooi en dan weer koud, maar er waren tot nu toe al veeeeel leuke momenten! Ten eerste de vrijgezellendag van mijn vriendin Nele die gaat trouwen in ISTANBUL! Oh yeah! Yes, we're looking forward to it!!! Duh!

de vrijgezellendag: fotoshoot thema Parisienne en ik deed de make up
(ik ben de 5e van links)

Wout Bru gezien per toeval op de vrijgezellendag van Nele.
smokey eye and red lips (Helena Rubenstein it is!)

Elke Vanelderen trouwt met Regi - IK WIL OOK TULE! (en kant en een sluier)
My god, haar kapsel is ook zo af! Well done hairdresser!

ALS er dan al eens zon is, geniet ik graag eens van een moment lui in de hangmat. Ja, ik kan zeker ook lui zijn. #bezigbijtjemoetsomsrusten
En voor de nageltjes een neonkleurtje #lekkerfel! #trend!

The girl and the bf - uitstap voor moederdag naar Rotterdam
Hier zitten we op de pannenkoekenboot voor een rondvaart met
euh...pannenkoeken! AANVALLEN!
Waar is dat buffet? #mmmm


The little one on his sisters bike! Zonder steunwielen! #proud!


Eén van mijn favoriete topjes momenteel - voor het volgende feestje dan maar zeker?
ah ja, da's binnenkort. Joepie!! #telanggeleden!

Mijn metekindje en mijn dochter - zijn het geen plaatjes?

Ja, Johny, alles wat je zegt is waar :-p

#32 jaar #euh Forever 30 #wiemenognietzagkanmenogaltijdpieperen #ilovepiepers (translation: i want to be kissed)

a healthy smoothie all the way keeps me energetic all day! 

Wat vind je van de foto's?
with style
x

Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

donderdag 14 juni 2012

Music Maestro

Waarom eens geen MUSIC AVE toevoegen? Ik hou van muziek dus why not?!
Even op een rijtje welke mijn favonummers van het moment zijn:
Omdat ik nog een groentje ben in het bloggen, vond ik nog niet direct hoe ik via blogger.com verschillende filmpjes op 1 post krijg (ging makkelijker zijn als je gewoon op filmpje kon klikken om eens te horen over welk liedje het juist gaat. Maar het is nu niet zo #snorrydeporry.
Daarom zet ik telkens een link naar youtube als je klikt op de uitvoerder.

Het ene nummer is ideaal om op te sporten (ik ben een fervente spinner!), de ander om lekker van te genieten als je languit ligt te luieren (waar is de zon? IK WIL IN MIJN HANGMAT LIGGEN!!), of terwijl je je boeltje thuis netjes aan het poetsen (alles lekker luid dan als je home alone bent), eentje om op te dansen (oh yeah, mijn dansschoentjes zijn opgeblonken), eentje om even bij weg te dromen (hmm)

#5   Colplay met Princess of china. Hierbij hoorde ik het en het was boenk erop! Ik vond het direct een goeie song.

#4   Monsters of men met Little Talks: da's ook eentje waar ik voor zou blijven zitten in de auto, terwijl ik eigenlijk al weg moet zijn, maar toch nog het laatste stukje van wil horen. Het vermelden zeker waard.

#3   Birdy met People help the people (nu niet meer het meest recente maar toch een ik-blijf-hangen-op-je-ipod-omdat-ik-zo-speciaal-ben): het is een nummer waarbij er verschillende emoties naar boven komen, herinneringen ook... maar ik hou zo van het nummer en van de broosheid in de stem Birdy. Ik kan er blijven naar luisteren. Het is eentje dat ik niet beu raak en het raakt me in mijn hart.
#2   Sam Sparro met Happiness: niet veel tralala (lalalalala) rond verkopen, hier word je toch gewoon happy van! Niet? Ik was al fan van zijn Black and Gold enkele jaren terug.
  
#1   The ultimate topper is Loreen met Euphoria! Ze won het Eurovision dit jaar (en ik had op haar gegokt! YAY, ik heb een goeie smaak!). Ik hou ontzettend van het nummer ,ze heeft een stem als een klok. Ik zou het wel 100 keer na elkaar beluisteren (ja, écht, je gelooft me niet, ik zie het! Maar 't is echt!)
Deze week was het dan nog wel één van de songs tijdens my spinningclass! Joepie! Vulle sjette! (translation: volle bak!) #Sweden12points!


Wat is jullie favoriete nummer van dit moment?

with style
x

Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

woensdag 13 juni 2012

Penselen #make up

Niet alleen je gezicht moet je reinigen, ook je penselen of kwasten. Het is belangrijk omwille van de hygiëne, zeker als je je penselen ook bij anderen gebruikt. Ik mag het mij niet inbeelden dat ik een lippenpenseel op mijn lippen krijg als ik niet weet wie ervoor werd gemaquilleerd. Dus zorg ik er ook altijd voor dat ik hygiënisch te werk ga.

Je penselen bestaan uit echte haren, of sommige zijn synthetisch.
#1 Neem wat babyshampoo (of gewone mag ook) en zo was je af en toe eens je penselen. Bij het drogen zorg je ervoor dat je je penselen plat legt. Anders drupt het water in de metalen handvatjes en gaat dat roesten (je wil toch niet dat je penseel stuk gaat?)



#2 Of gebruik dagelijks of na elk gebruik de brush cleanser van MAC. 



#3 alcohol (ether) om ook je potloodpunten eens mee te ontsmetten.


Hopelijk heb je weer iets bijgeleerd via deze post.

with style
x

Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!