dinsdag 12 juni 2012

Ultimate shine

Een tijdje terug kocht ik een lipstick van Catrice. Ik ben van dat merk heel tevreden, zeker van de nagellakjes. Dus ik waagde mij ook es aan een lipstick. Ik ben namelijk op zoek naar een sticky fluoroze lippenstift. Wie suggesties heeft, mag die mij laten weten!!! Just leave a lovely comment.


Deze lippenstift lijkt meer op een gloss met een stevige tint (het heet dan ook ULTIMATE SHINE, jah en shinen deed het!), maar het was nu niet dé lippenstift die ik zocht. Nu, ik ben er best tevreden over, maar hij vliegt momenteel al in mijn make-upkit voor opdrachten en voorlopig niet op mijn lippen. Ik ben nu ook niet zo'n ik-draag-elke-dag-kleur-op-mijn-lippen-madam.
Ik klink misschien niet zo enthousiast. Tja, helaas, ik mag ook best eens kritisch zijn op mijn blog, niet? Dus ik vind hem niet wauw-wauw.


Bij de foto's was ik blijkbaar niet zo goed wakker, de ene keer meer overbelicht dan de andere. Maar je ziet, het gaat om een roze lipstick van Catrice ;-)

 swatch op mijn hand is zonder flits


met flits en zonder flits (tweede foto is wel wat wazig, my apologize for that)

Heb jij een lippenstift van Catrice en ben je er tevreden over? En wie kan mij een fel fluoroze lippenstift aanraden?

with style
x


Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

9 opmerkingen:

 1. Deborah Decoster12 juni 2012 om 15:22

  Jemmie!! Ik draag nooit jamais lippenstift maar mijn moedertje draagt al lippenstift zo lang ik mij kan herinneren en zweert bij de Chanel-lekes. t Schijnt de aller allerbeste te zijn- raad van een connaiseur believe me-ik kan mij de dag, het moment zelfs, niet meer herinneren dat ik haar zonder rode lippen zag! Ze hebben prachtige kleuren en het felle rose zit er ook nu weer in hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, je mama heeft altijd rode lippen en tzit altijd piccobello. Tx! Ik zal mij eens moeten verdiepen in een middag lipsticks testen bij chanel. Ik zag vorige week dat ze met een nieuw standje bezig waren bij ICI PARIS XL van Chanel, dus ... ;-)

   Verwijderen
 2. Ah deze heb ik ook, love it ! Ik probeer tegenwoordig es wat vaker voor felle lippen te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van de Catrice lipsticks! Ik poste er vandaag toevallig ook een artikel over :D Meer bepaald over 'Kiss Kiss Hibiskiss'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kiss Kiss Hibisciss van Catrice is ook een aanrader! Bright, bright pink!! Ook bij het merk Rimmel vind je prachtige kleuren en kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kleurtje! Mijn favoriete lipstick van Catrice is Pinker-Bell. Een fuchsia roze kleur met een blauwe ondertoon.
  Ps. Bedankt voor je comment op mijn blog! Jij hebt er bij deze ook weer een volger bij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb laatst ook paar producten van Catrice gekocht en zitten wel leuke dingen bij. Ben die nu aan het uitesten!
  De lipsticks nog niet geprobeerd, zal ik moeten doen. Gebruik momenteel paar glosses van Gosh, met de lichtjes :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De fluorose die ik aanhad is van Barry M. Vibrant Pink.

  BeantwoordenVerwijderen