vrijdag 22 juni 2012

Helena Rubenstein mascara

En goodie nummer 3 is aan de beurt! Na de foundation van Clinique (nog niet gelezen? dat kan hier), en de new holy grail PURITY (dit lees je hier) is het aan mijn nieuwste laatste aanwinst qua mascara betreft: LASH QUEEN SEXY BLACK (dat laat ik toch niet liggen?! BUY!!) 
Door de verpakking alleen al was ik verkocht! Gouden omhulsel met zwart kant #kantissexy!


Helena Rubenstein is een dame naar mijn hart! Haar productlijn vind ik écht TOP! Ik heb er nog niet ontzettend veel van (een mens kan niet alles hebben). De rode lipstick bijvoorbeeld die ik heb, is écht de beste ever! En nu heb ik ook een mascara gevonden die ik ook écht echt echt goed vind. Van het eerste moment dat ik het aandeed. Ik gebruikte alle soorten merken zoals Maybeline, Dior, Max Factor,... en ik ben daar ook tevreden van hoor, maar deze spant de kroon vind ik. Absolutely a rebuy!

Ik heb geprobeerd om een mooie foto te bemachtigen waarbij je een mooi resultaat ziet. Helaas ben ik (nog) niet in het bezit van een lens die zeer close kan fotograferen. Dat volgt, want we gaan die kopen voor onze verjaardag.

Dit is dus het resultaat van 3 laagjes mascara. Ik hou ervan om mijn wimpers nog meer te verlengen (lekker vrouwelijk) én meer volume te creëren. Deze is vooral om te verlengen.


Helena Rubenstein mascara (deze is niet waterproof, want de andere was uitverkocht) is te verkrijgen in Ici Paris XL en kost 28,35 euro. Beetje prijzig, maar voor zo'n killereyes (ahum!) betaal ik dat graag (make-upaddict as I am)

Wat vind je ervan? Welke mascara gebruik jij?

with style
xVolg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

5 opmerkingen:

 1. Mooi resultaat! mooie sprekende ogen heb je trouwens! Zelf gebruik ik momenteel een mascara van Yves Rocher (Sexy Pulp) maar ben er niet heel tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook nog gehad en hij is inderdaad dé max!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi resultaat! Ik heb die ook ooit eens gehad (die met het luipaard-motief dan) en vond het ook heel goed! Nu gebruik ik het meeste max factor en een waterproof van eyeko.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verpakking vind ik ook helemaal geweldig! Alleen vind ik 30 euro toch te veel voor een mascara :)

  BeantwoordenVerwijderen