donderdag 28 juni 2012

Kamperen of was het glamperen?

Elke zomer (met uitzondering van vorig jaar) gaan we op reis, het liefst naar Italië. Meestal is het in een huurhuisje met zwembad. We zouden het wel es leuk vinden op hotel, zo voetjes onder tafel, eten en drinken wanneer je wil... all in dus! Maar dat is ook niet het plan voor dit jaar. Me, fashionaddict... Me, make-upaddict,... IK GA KAMPEREN!
Bijna iedereen valt achterover of zijn/haar oogbollen vallen er bijna uit als ik het zeg, maar geloof me: ik kijk er zo naar uit! De kids trouwens ook! Slapen in een tent!

Het enige wat ik zeker mee zal hebben zijn de goedkoopste teenslippers (2 euro einde reeks uit Decathlon, ja, sorry, niet zo fashionable I know!) om te gaan douchen (dat zal even knopje omdraaien zijn maar bon) én iets tegen muggen. Maar 2 jaar geleden had ik (zit je neer?!) 32 muggenbeten (van die lieve tijgermuggen... grrr) Moet ik lekker bloed hebben? Ik heb zo'n armbanden, Mosquitno, gekocht. Er zitten er 5 in een pakje voor een prikje (maar liefst niet van een mug! :-p)
Je zou denken voor elk lid van het gezin eentje? Nope! Sorry my dearest family, they are all mine! Ik heb nl. 4 ledematen dus ik heb ze nodig! Ze gaan me dit jaar niet hebben die rotbeesten! Voor de rest krijg ik geen koude rillingen van kamperen, integendeel! Ik heb er echt zin in!


Ik las in Elle magazine een artikel over glamperen! Dat gaat vooral om huge tenten (gigantisch groot dus) met alles erop en eraan. Eigenlijk pure luxe (en vrouwvriendelijk), laat ons zeggen een 5-sterren-tent. Maar helaas, het wordt casual kamperen bij mij maar dan my way of glamping: m.a.w. mét beautygoodies, fashionmagazines en ook fashionables clothes mee! (ik ga nu toch niet als een slons daar zitten hoor!) En liefst ook mijn laptop om te bloggen! Can't live a week without it! (oppervlakkig hé... ik vind dat eigenlijk ook ;-)

Hier een foto van hoe het glamperen eruit ziet...Ziet er leuk uit hé? #nice
Bon, van ons is het ook een grote tent (28m2) te delen met een ander koppel en we slapen apart in een grote tunneltent, een cosy comfy zachte en dikke luchtmatras, goed gezelschap (veel lachen dus), lekker wijntje (lees: wijntjeS), zalig genieten van een bbq (lees bbq'S), een baquette elke morgen (ja, we gaan naar Frankrijk),...
Daarom let ik nu op de lijn om dan een week total loss te gaan (en achteraf weer de spinningfiets op te kruipen en heb kapot te trappen zeker?)


een voorbeeld geplukt van internet: tunneltent waar we gaan slapen, 
waar ik me al rechtstaand kan omkleden (lijkt me ook best comfy)

Ik ben nu al een en ander aan het verzamelen om mee te doen, maar ik heb wel nog even de tijd.
Wordt vervolgd....

Ben jij al gaan kamperen? Wat moet ik zeker weten/meedoen/...? Alle tips zijn welkom!

with style
x


Volg me op TwitterFacebook en Bloglovin. Thank you!

2 opmerkingen:

 1. Oh, wat ben ik stiekem jaloers!
  droom al jaren van een tentenvakantie, maar mijnen teergeliefden(die ik zeer graag zie:))zegt me dat zijn strontverwend vrouwtje dit niet aankan!!
  ik maar pleiten van nieeeeet!!
  dus ik ben in volle verwachting naar jou ervaringen!
  misschien lukt het zo!

  fabienne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Fabienne, als ik het kan, kan iedereen het! ;-) Echt, ik heb het graag comfy en netjes, maar eens een weekje kamperen moet toch lukken, niet? En je kan zo'n mooie foto's trekken van de natuur. nog een extra argument! ;) en als het niet gaat, ga je toch gewoon weer naar huis? Trouwens, ik zou wel dingen lenen en nog niet aankopen uit veiligheid ;-)

   Verwijderen