woensdag 5 september 2012

On my wishlist...

On my wishlist... benieuwd wat ik graag verlang of ooit nog wil aanschaffen? Sponsering is altijd welkom. De lotto winnen ook.
Ik heb nu eenmaal een gat in mijn hand. Ik ben zo geboren en volgens gespecialiseerde dokters is daar niets aan te doen. En daarbij, een mens mag dromen, toch?

* a beltbag: lijkt me zoooo handig om uit te gaan, voor festivals,... je hoeft geen zware handtas te sleuren én je hebt toch het belangrijkste bij de hand! Dat mag eentje zijn van Michael Kors, Marc Jacobs of Louis Vuitton. Michael, Marc en Louis zijn mijn vrienden, ik moet toch ook aan hen denken hé.



* Coco Noir van CHANEL, my BFF (best friend forever!) Chanel, i love you!
Sorry, mijn Jimmy Choo-geurtje blijft goed hoor, maar ik heb graag afwisseling. Naast den Jimmy, heb ik nog Lady Million, Envy van Gucci, J'adore van Dior. Chance van Chanel, Mademoisselle, ... maar vooral Coco Noir staat nu bovenaan het parfum-verlanglijstje. Ook de nieuwe Gucci, Première, wil ik graag eens testen!
But once you go black... Ik ben benieuwd! Btw, what's in a name... ik voel me ook beetje miss coco noir(e) .  Hmm, dan moet je mijn mopje wel doorhebben als je weet dat ik Dezwarte heet...;-) (wat een lol, ahum)


Even ter info: het parfum werd bedacht door Jacques Polge, die zijn inspiratie haalde door Gabrielle Chanel, die enorm hield van Venetië.Het parfum bevat pompelmoesnoot en bergamot, roos, jasmijn, narcis en blad van geraniums, maar ook nog tonkabonen, patchoeli, sandel, bourbonvanille en witte muskus. Het oog wil ook wat, dat flesje... do you like it too?
Verkrijgbaar sinds 17 augustus 2012 - €92 (50ml), in je parfumeriezaak
* Moleskine - Passion Journal - Style: MOET ik toch hebben, niet? Geen meer woorden aan vuil maken dus! Kan niet wachten tot Kerst... #teveelinspiratie



* Dior Jungle
De nieuwe collectie hiervan is ook overweldigend prachtig en in mijn ogen erg aantrekkelijk. Ik, als mua, ben natuurlijk weer gebeten door de oogschaduw en blushes. Ook de nagellakjes spreken me erg aan. Die herfstkleuren, ik heb er al helemaal zin in! Let's go SAFARI: jungle, leopard, croconails, nude lips of de Dior  Addict lipsticks zijn voorzien in warmrood of bruin , gold and kaki on your cateyes: who doens't like that?!




* bikerboots mét studs: Ik zag er bij Close-up (+/- 130 euro), Sacha (+/- 90 euro) en Modemusthave (tx to Sofie, MsAprilFish, +/- 75 euro)



 Sacha


 







modemusthaves


Close*up

 
H.E.L.P. can not choose! Wat denk jij?

Jah, ik wil nog veel meer. Dat ligt wellicht aan het vrouw-zijn, beauty-lover, fashion-addict,... wathever. Wat staat op jouw lijstje? Heb je geen lijstje? Dat kan niet, je moét een lijstje aanschaffen!

with style
x

Volg me op Twitter, Facebook en Bloglovin. Thank you!

5 opmerkingen:

  1. Hey Jemmie, is het ok als ik vooral reisjes en massagekes op men lijstje heb? oh, en een Hermes wintersjaal zou ik ook willen, de carré, met vele kleurtjes, love you

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leukkk! Ik ga ook voor de Dior-collectie op de wishlist, en momenteel staat helemaal bovenaan gewoon een storage systeem voor mijn make-up :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke wishlist!!
    Ik heb de coco noir ondertussen, and I love it!!
    En de dior collectie is ook zalig!!
    En ik kijk al uit naar de verschillende kerstcollecties, ook altijd heel veel wishlist-material ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kocht twee weken geleden de Dior Golden Jungle Eyeshadow en ik durf het niet gebruikt, zoooo mooi! Shame on me :) En die bikerboots: WANTWANTWANT :)

    BeantwoordenVerwijderen