dinsdag 11 september 2012

Astrid for OPI

Terwijl vele bloggers vandaag zich smijten om hun deautybox (*) bekend te maken, ga ik het even hebben over een nieuwe lancering van O.P.I.-nagellak. Je zag het ongetwijfeld al op internet: facebook, ELLE-magazine of Nina.be, gelijk welk medium heeft het wel al gehad over die nieuwe lakjes!

(*) discoverbeauty: een box die je maandelijks in de bus krijgt voor 15 euro per maand, met een arsenaal aan producten om over te bloggen én te gebruiken uiteraard. 

OPI en VIJF zijn dan ook erg slim geweest om een persoonlijkheid als Astrid Bryan te kiezen. Ze is vrijwel altijd te zien met zwarte nagellak, zomer of winter. Nu hebben ze 4 nieuwe kleurtjes die zij promoot. Ze verkozen haar omwille van haar stijl, haar altijd-perfect-gelakte nagels, én ze is fan van OPI. En dat is slim, want dat zal als zoete broodjes verkopen! Bij de meeste merken maken ze er een leuk spelletje van om leuke hippe namen te bedenken voor hun lakjes. Ook hier is dit het geval.

Zin om eens mee te piepen? Voor degene die het nog niet gezien hebben (euh, waar leef jij wel?), zie hier het resultaat:This are the colours! Funny names, isn't it?!

1. My Pimped Out Wonderland: black baby black! what else?! she always wears black!
2. Amazing California Love: fushia = pink! what else? she's a woman!
3. Go Nutty for Donutty: nude = like the bowlingball of her Donut-love John
4. Chillin' by the Pool: silverblue: oooh off course! (eerder silver dan blue I think)Als je het mij vraagt, een slimme zet! Een fel begeerde vrouw, leuke namen die bij haar passen én perfecte kleuren die iedereen ziet zitten. Ze zijn vanaf half oktober verkrijgbaar en kosten 13,95 euro per flesje.

En, laat jij je verleiden door die slimme zet?

with style
x


Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!Geen opmerkingen:

Een reactie posten