vrijdag 22 februari 2013

Biker Boots #howtocombine

Biker Boots, ze zijn helemaal top! Eén van de vele trends, en ze lopen door in de lente en zomer-collectie. Je vindt ze terug in zwart, cognac, beige, wit, roze... Met of zonder studs. Voor elk wat wils.
En geloof me je kan heel girly zijn én stoer tegelijk. Dat is juist een van mijn favoriete looks om te combineren.
En op aanvraag ben ik op zoek gegaan naar leuke inspiratiefoto's over hoe je het kan dragen.

Bikerboots Oh Yeah! 


Bikerboots vind ik persoonlijk leuk op een (stoere) broek, dat kan zijn: een lederen broek, een regular jeans, maar ook een printed pants (broek met print). Die mag dan zelfs heel lief en romantisch zijn, met bloemetjes of zachte keluren. 
Maar bikerboots kunnen ook erg leuk zijn op een rokje (liefst relatief kort en zwierig), kleedje (beetje stijl van Hale Bob of tuniekachtige kleedjes die heel stijlvol en romantisch zijn. Best sexy en leuk om te combineren met stoere boots. Of probeer zelfs maar eens onder een shortje: jeans, zwart of met print. Zelf draag ik ze onder een zwart kanten rokje met panty's met print. Ik hou ervan om te combineren, maar niet over the top


 nieuwe collectie Close-Up #boots met jeans

 
boots met printed pants #nieuwste collectie Close Up

  zo draag ik het graag uiterst links! 
*
this is how you rock! * trick of fashion-blog

 Jessica Alba * sharkattackfashionblog


the blonde salad - blog 

 catwalkqueen.tv



 romantic # chictopia
 cupcakesandcashmere -blog

Rihanna

the blonde salad

Sorry for the pic-overload :-) Maar zo heb je toch een ideetje hoe je bikerboots kan combineren! Probeer maar uit zou ik zeggen en stuur me gerust een foto!

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!



4 opmerkingen:

  1. Ik draag de mijne het liefst met een skinny jeans !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, heel handig artikel, daar worstel ik zelf ook al wel eens mee. Maar net zoals Jill verkies ik ze op een skinny :-) Hoewel Jessica Alba met haar leren jasje er ook super uitziet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie promo foto's van close-up, jammer dat het wéér BV's zijn...Ach ja... Zelf vind ik het mooi onder een jurk maar alleen als je slanke benen en enkels hebt!

    BeantwoordenVerwijderen