zondag 10 februari 2013

Leuke DIY's #nailart

DIY, voor de leken... Do It Yourself... ja, 't is waar. Wat je zelf doet, doe je meestal beter!
Maar bon, ik vind dat super als je leuke dingen ineen kan knutselen. Ik heb het geduld niet om met kleine dingen te prutsen, dus ik laat het over aan een ander. Juweeltjes, buttons, naaiwerkjes, leuke nailart... Vooral dat laatste! Ik vind het niet mooi bij mezelf, ik ben heel blij met mijn gekleurde gelnagels. Ik vind het des te leuker bij iemand anders. Ik maakte al eens een blogje (in het prille begin van mijn blog) met leuke nailarts. Dit kun je hier bekijken.

Ondertussen volg ik andere leuke blogs en deze is mijn top 3 voor nailart. Eerst in ons eigen landje, en dan op de tweede plaats een Nederlandse en de winnares is een meisje uit Wales.

Glam at heart
Elfi is al een beetje BV aan het worden, en terecht, want ze is erg lief. een meisje met het hart op de juiste plaats én ze is creatief én ze ziet er goed uit! Een hippe jonge blonde Gentse. Ze tweet en blogt over sweets and candy, maar ook haar nagels zijn steeds voorzien van alle fleurige snoepjeskleuren.


 
 Bovendien toont ze elke donderdag een tutorial op tagmag.be hoe je de nailart aanbrengt. Ook benieuwd?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xFwxVe4AF7k

beautygoddess: Deb is een Nederlandse dame die schrijft over beautyproducten, make-uplooks, soms eens een outfit of the day, en heel vaak leuke nagelexperimenten. Zelfs op de mini nageltjes van haar dochter!
 
The Nailausurus:
deze moet ik echt de beste vinden! Wat zij tovert op haar nagels, is ware kunst! Wat een creativiteit! 12 points for Wales! My god, echt te gek voor woorden...Kijk maar zelf naar enkele leukerds op een rij van haar.Wat vind jij van nailart?

with style
x

Follow me on Twitter, Facebook and Bloglovin. Thank you!

2 opmerkingen:

  1. Wow!! Wat amazing dat ik hier tussen mag staan. Tussen twee van zulke nailart-toppers! Elfi's blog ken ik nog niet, maar zal ik snel bezoeken. Nailasaurus heeft amazing nailarts. Ik volg haar al een tijdje. Vooral de onderste met de skull.. super mooi, net een Pirate-nailart. Nogmaals enorm bedankt voor deze eer!! XX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke nailarts! Die bruine met doe confetti doe ik zeker zelf eens!

    BeantwoordenVerwijderen