zondag 24 februari 2013

Chanel limited edition #hét poeder

Ik schreef al eerder over de laatst nieuwe collectie van Dior (kan je hier lezen) en van Chanel (kan je hier lezen). Als ik mijn voorkeur mag geven, dan liefst Chanel. Uiteraard NEE Make Up, want ik verkoop dat zelf en ik ben er heel tevreden over. Maar ik zou geen make-up addict zijn, als ik niet ook nog andere merken in mijn make-up stash zou willen.

Het Poudre Signée de Chanel is het mooiste van deze collectie Chanel Printemps Precieux (hoor je het ook? LENTE!). Het highlightpoeder (highlighten is om op te lichten, dat doe je net boven je blush dus onder je ogen en boven je jukbeenderen), wou ik die nu toch ook wel eens écht zien (en kopen)
Een tijdje terug (het waren toen nog solden maar niet voor die collectie want deze is limited edition)
kocht ik een nagellakje (review volgt) en hét poeder.


Wel, het is een pareltje! Ik ben er gewoon verliefd op. Het is een glanzend poeder, maar toch niet zo glanzend dat je een glimmende bolling creëert op je cheeks. Maar hé, je zal wel stralen!
Ik heb het al die tijd niet durven aanraken, moest er nog foto's van trekken, over bloggen. Dus bij deze moet ik hem zelfs nog voor het echt gebruiken ook. Dus wordt vervolgd.

Wat ik je wel al kan meegeven is dat ik hem écht heel mooi vind en dat hij heel mooi is op de huid. Hij past zich zelfs aan aan je huidtype (bij de een meer gelig, de ander meer rosé)

bronzer Nee Make Up en als highlight het poeder van Chanel #shinyday

Ben zo blij dat ik hem heb... Ook al was hij duur in aankoop (55 euro). Maar soms moet een mens investeren in iets dat hij tot op het laatste restje zoveel genot van zal hebben.
Morgen mag hij mijn huid raken :-)

Heb je ook iets van de collectie? Wat vind je van dit poeder?

with style
x

8 opmerkingen:

 1. Jemke, is dit dan ter vervanging van blush?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan het geloven dat het een pareltje is, chanel is gewoon the best. Mijn nacht en dagcrème van Chanel is ook verslavend. Luxe é :-)daf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zij wel hoor, zij heeft gewoon hét poeder!! Heel mooi !! Het ziet er al zo mooi luxe uit. Je mag jezelf zeker best wel eens verwennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt bijna te mooi om te gebruiken !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. It's pretty! Moest je hem ooit beu zijn, wil ik hem wel adopteren hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige highlighter ! De producten van Chanel zijn meestal wel hun geld waard vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi, zeker het geld waard!! Grrr!!

  BeantwoordenVerwijderen