maandag 4 februari 2013

FOTD #chanellips

FOTD, was lang geleden dat ik dat nog es postte. Een mens is altijd zo druk bezig met vanalles. Ik heb dan ook de griep gehad (en nee, ik droeg dan geen make-up).Daarvoor gebruikte ik het volgende:
- BB cream van Garnier, ik breng het aan met een stippeling brush (zo eentje met een wit randje bovenaan, kun je heel fijn en zacht mee doseren. Bye bye dikke laag foundation!
BB cream zit een beetje tussen dagcrème en foundation. Volgende trend die naar hier overwaait is de CC cream... (you can read here more about it).

- zachtjes afpoederen met een getint poeder voor wat kleur (wit zijn is ook dat niet hé). Eentje van Nivea en ik breng het aan met een poederkwast.

- ik schaduw met een bruine blush van MAC, de warm soul. Voor de appelwangetjes neem ik de rode blush van MAC, de breeze. Beide breng ik aan met een kleine stippeling brush.


- als oogschaduw heb ik mijn palette gebruikt van Coastal Scent. Niet meteen de beste kwaliteit, maar het moet ook op. Ik breng het dan soms wat vochtig aan zodat er iets meer pigment is op mijn oogleden. Ik gebruikte een roze kleur in het midden en een bruin/zwarte kleur (beetje gemengd) in de hoekjes aan de buitenkant van mijn oog. Voor de binnenkant depte ik even met een los pigment van MAC, een witte kleur met een tintje roze in.

Voor het lijntje trok ik een fijn lijntje met mijn potlood van GOSH, uit het Kruidvat. Ben ik heel tevreden over. En als mascara mijn favoriete van het moment, Nee Make Up, de deep black extension. En ja hoor, hij zorgt écht voor verlenging van de wimpers. Ik heb al volle wimpers uit mezelf, maar deze zorgt echt voor een mooi volle ooglook. #topper!
- de lippen kreeg ook een tintje, nl. Chanel!! Het is een matte kleur. HOT voor het moment, roze en mat. So go for it, zou ik zeggen. Het is de n°37 van de rouge allure velvet-collectie.

Wat vind je van deze look? ga jij ook wel eens voor gekleurde lippen?

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

6 opmerkingen:

 1. Gotta love chanel! :)
  Ik durf ook wel eens voor felle gekleurde lippen gaan, al voelt dat soms wel onwenning.
  Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look, je staat er weer stralend op Jemke! En die lipstick: hot! Ik houd van deze kleur en je kan hem super goed hebben. Leuk die chanel oorbelletjes erbij.. ik houd wel van de details ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur lipstick ! En die mascara ziet er niet slecht uit.

  BeantwoordenVerwijderen