maandag 25 februari 2013

10 things you have to know about me....

Sofie aka MsAprilFish tagde mij in een persoonlijke vragenronde, 10 dingen die je over mij moet weten... Hmm, ik moest daar toch eens over nadenken, maar don't worry, ik ben een open boek. Je mag gerust veel over mij weten. Ik vind dat eigenlijk zelfs leuk. En ik vind het ook leuk om jullie ook te leren kennen. Dus schrijf gerust in een comment iets over jezelf,  a little secret :-)

1. Om mij kort samen te vatten: ik ben heel vaak in een tweestrijd! En ik zal al beginnen met de eerste: ik kan soms écht niet kiezen én toch weet ik heel goed wat ik wil. Het ligt misschien aan mijn sterrenbeeld, ik ben Tweelingen (nee, er bestaan er geen twee zoals mezelf. Aan jou om te kiezen of dat een goeie zaak is of niet ;-)
Ik heb geen 2 gezichten, dat niet! What you see, is what you get! Bij sommige zaken weet ik heel goed wat ik wil (soms té goed) en soms vind ik het zo moeilijk om een keuze te maken.
Misschien eens staven met een voorbeeld: namen kids: easy! Nieuwe auto: easy! Kleren: meestal easy! (i want it all!), maar dan bij sommige dingen is het echt moeilijk om te kiezen... die oorbellen in het roze of in het geel? en ga zo maar verder...2. I am sweet as sugar: ik ben echt een lieve. Ik heb het altijd goed voor met de mensen en al vaak ben ik met mijn kop tegen de muur gelopen, maar ja, that's part of life zeker? Ik vergeef en vergeet dan wel makkelijk, maar wie écht diep op mijn hart trapt en het mes er laat insteken... die heeft afgedaan bij mij. En wie mijn kinderen raakt, die blijft beter uit mijn buurt!3. Kleuren: mijn meest favoriete kleur is zwart. Voor een auto, voor kledij, voor een muur met leuk motief in het behangpapier, voor zoveel... is zwart zo stijlvol en mooi. Maar ik hou ook van wit en roze. het is een beetje te zien waarvoor het dient.

my new car!

4. Ik ben een lente-en zomermens: geen koude winterprikjes voor mij. Deze winter is té koud, té sneeuwig, té lang voor mij. Ik word daar weemoedig van en ziek. Dus ik wil zon! Warmte en hier weer de tweestrijd... ik ben een wintertype als het gaat om kleuradvies voor kledij en make-up. Toch trek ik mij dat niet altijd aan en draag ik ook wel goud en warme tinten.

butterflies and spring #summeriscoming #love #lentekriebels I need!

5. Ik ben een make-up and fashionfreak : oh dat is een nieuwtje! :-) Het wordt erger met de dag, ik wil bijna alles. Soms zelfs gewoon om het 'gewoon te hebben'. Maar daar doet mijn ezeltje helaas niet aan mee. Dus ik koop wel bewust eigenlijk. Al heeft iedereen wel eens een miskoop. Die kan ik gelukkig op 1 hand tellen. Ik hou van juwelen (die kan ik blijven kopen), sjaaltjes, schoenen en handtassen. Being a woman is hard :-)


Et voilà, daarmee is alles gezegd! 

6. Mijn verjaardag (en die van mijn kinderen) zijn de leukste dagen van het jaar. Al van kinds af, (en dus nog altijd!) verlang ik écht naar die dag. Ik sta dan graag in de belangstelling en wordt dan graag verwend. Maar sinds ik mijn BF ken, moet ik het 'delen' want we verjaren op dezelfde dag. Ja, echt!
Lijkt leuk, is ook best grappig (altijd een strijd om om het eerst elkaar te feliciteren), maar toch is het niet zo heel erg fijn. Ik wil mijn eigen dag. Dus ja, sinds ik mama ben, vind ik moederdag nog belangrijker en mooier dan mijn verjaardag. Al vind ik jarig zijn nog altijd even plezierig! (tot de rimpels komen...maar daar ben ik als donker wintertype lucky in en zijn er nog geen te bespeuren.. Oef!)

ik lust wel liever ijs dan taart als ik dan écht moet kiezen

7. Ik ben een echte zoetebek, maar kook niet graag! Ik maak de gewone stuff, als moeder moet ik eten op tafel krijgen voor de kids. Ik probeer daar ook variatie in te krijgen, maar ik ben geen kokkerellemadam... Ik hou van sugar and sweets: snoepjes!!! Mijn lievelings zijn van die rode matten. Mmmm Het water komt me in de mond als ik er aan denk :-)


8. Nu we over eten bezig zijn: mijn favoriete voorgerecht is rundscarpaccio met olie, pijnboompitten en ruccola. Mijn hoofdgerecht: een visgerecht en als dessert: dame noire (black baby black!) Ja, erg hé, dat is chocolade-ijs mét chocoladesaus. Er mag zelfs nog een kwak crème fraiche (slagroom dus) op.
Kleine anecdote: toen ik zwanger was van mijn dochter mij daar ziek aan gegeten, met als gevolg dat dat ook haar lievelingsijs is :-)

9. En bij eten hoort drank! Ik probeer zoveel mogelijk water te drinken, maar ik kan heel erg genieten van een cola light. Mijn favo-aperootje is een cava of champagne: bubbels all the way. In de zomer lust ik ook wel een mojito met veeeel munt. En als warme drank: groene thee puur (mag ook met verse munt)

10. Goh, wat moeten jullie nog weten over mij... ik vergeet waarschijnlijk cruciale dingen, maar 10 dingen zo uit je duimpje zuigen is nog niet zo van de poes :-) Ik zal dan maar zeggen wat ik graag doe: bloggen, mijn kids entertainen (als zij plezier hebben, ik ook!), sporten (maar minder in de winter door mijn donkere winterblues) en dan liefst spinnen of lopen. Ik hou van een avondje film, uit eten gaan, met vrienden samen zijn, eentje gaan drinken, ... tja, de dingen des levens. Ik hou niet van kuisen, maar ik doe het wel. Wie zich als poetsvrouw wil aanmelden, graag! Ik zoek een betrouwbare goeie poetsvrouw! Ik heb naast mijn 2 jobs, 2 kinderen, bloggen en andere nevenactiviteiten weinig tijd over voor mijn huishouden.

Ik tag deze naar Anouk van AnoukMeetsFashion,  Peggy van PeggyTimmermansVisagie en Nathalie van Curls and Bags.

Hope you don't mind en dat ik zo meer leer over jou. Indien je geen zin hebt in tags... hé, je moet niets doen in het leven dat je niet graag doet hé! NO hard feelings!

with style
x

4 opmerkingen:

 1. Héél herkenbaar ! Ik ben ook een bubbles mens ;-) ! En ik beschouw mezelf ook als 'sweet as sugar' maar als je afgedaan hebt, ist over en uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig dat jullie op dezelfde dag jarig zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel overeenkomsten! Ben ook Tweeling en kan nooit kiezen...zo wispelturig als 't maar kan! Wanneer ben jij jarig? Dank je voor de Tag...even kijken wanneer ik hem kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. My sweet Jemke, ik wist al veel over je, maar toch zijn er enkele puntjes die ik nog niet wist! En zoals je zegt, je bent echt wel een LIEVE, dat kan ik met zekerheid neerschrijven! xx

  BeantwoordenVerwijderen