maandag 7 januari 2013

Beauticology!

Tijdens de kerstvakantie kwam een vriendinnetje van mijn dochter op logé. Gezellig toch?! Ik vind dat erg fijn en zij ook, dus iedereen tevreden. Krijgt mijn dochter bovendien een geschenkje! Wat fijn!


Het koffertje is een blikken koffertje met 3 producten: een douchegel met aardbeien-geur, een hand en body-crème met een vanillegeur en dan nog een stuk zeep in de vorm van een cupcake (how cute can it be?!).

Het is van het Engelse merk Baylis and Harding, te koop in Het Kruidvat. Eerst dacht ik dat het van Philosophy was, maar een allerte beautyblogster (RedhotJillyPeppers) wees me erop (en terecht!) dat ik even verkeerd zat. Het lijkt enorm op deze huisstijl vind ik, vandaar mijn verwarring. I can't know it all ;-) Toch vind ik het nog steeds even leuk.

Wat vind je ervan? Leuk toch é?

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

8 opmerkingen:

  1. Supercute! Echt wel op Philosophy geïnspireerd wel, hopelijk krijgen ze daar geen problemen mee :-) helaas nog niet gespot in mijn plaatselijke kruidvat, ik blijf alleszins kijken :-D

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt idd supergoed op Philosophy, heb het vandaag nog in mijn handen gehad. Supercute !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kreeg exact hetzelfde pakketje tss éen van m'n kerstcadeau's...echt verzorgend voor de huid zijn de producten niet MAAR ze zien er wel leuk uit én ruiken inderdaad heel lekker :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb me serieus moeten inhouden om deze niet te kopen, heb het al een paar keer in mijn handen gehad bij kruidvat, die cupcakes doen het hem!
    Maar ik heb al zoveel thuis, en eigenlijk ben ik een echte philosophy-fan dus ik vond het wel een beetje jammer dat ze het echt héél goed nagedaan hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja, je hebt overschot van gelijk. toen Jill me zei dat ik mis was, dat het niet van Philosophy was (ik was er gewoon helemaal mee weg!), was mijn eerste reactie wel een teleurstellende. maar bon, het ruikt wel lekker en mijn dochter vindt het leuk. Maar ik snap wel jouw redenering. ik weet zelfs niet of dat mag zo nadoen..

      Verwijderen
  5. Het doet me inderdaad ook denken aan Philosophy, dat komt denk ik door het lettertype.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Toevallig had ik van dit setje een review geplaatst! Ik vind het echt zo'n leuk en schattig setje, goede dupe van Philosophy :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het ziet er zooo cute uit! Ik heb zelf het gingerbread man/vanille setje van dit merk. Ze durven wel he het zo te kopiëren van Philosophy!

    BeantwoordenVerwijderen