vrijdag 4 januari 2013

NYE #outfit

New Years Eve! Optutteeeeeen! Dat vind ik het leukste aan die avond, want in principe is dat maar een opgefokte boel... Je MOET feesten en je amuseren. Wees gerust, we did! Het feestje was met 10 volwassenen en 11 kinderen, we hadden een locatie gehuurd met huisjes en een gemeenschappelijke ruimte. Ideaal om te eten en te dansen. Ieder koppel voorzag iets, en wij verzorgden de hapjes.
Er was ook een animatie-team: die zorgden voor een quiz en thema, nl. kleuren.
Wij moesten ons kleden in wit en oranje... pff en dat voor de winter ;-) Niet evident, maar hé, een uitdaging staan we niet in de weg! We go in style!

 make-up and hair: mylène compact foundation * bronzer als blush van Nee Make Up * groen oogpotlood Nee Make Up * oogschaduw Coastel Scents * mascara Nee Make up * 
zijwaartse dot met ingevlochten vlecht by Le Salon Brugge


the outfit: dress Zara * tweedjacket Vero Moda * sleehak sandalen * 
oranje teennagels Essence * earrings Six * bracelets H&M: 
het hoeft dus niet duur te zijn om stijlvol te feesten!Do you like this outfit? Misschien wat zomers, maar ja, ik moest me houden aan het thema :-)

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

6 opmerkingen:

 1. Het ziet er erg mooi uit..maarre heb je geen kou gehad?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi nee eigenlijk niet. was lekker warm binnen. En ik had nog reserve-tenue mee voor als ik koud had, maar heb het niet nodig gehad.

   Verwijderen
 2. Jemke goes Goddess style! Je ziet er uit als een Griekse Godin ;-) heel mooi wat was het thema? Klinkt als een geslaagde avond. Ik vind je outfit en je look helemaal super!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi goddess style! schitterend! thema was elk koppel in kleur en wij kregen wit en oranje... hele uitdaging maar is me toch gelukt :-)

   Verwijderen
  2. Driedubbel dwars geslaagd classy goddess!!

   Verwijderen