donderdag 10 januari 2013

Party with the girls

Heb jij ook nog contact met vriendinnen uit de middelbare school? Ik ben dat lucky meisje die 6 BFF's heeft op een rij! We zijn afgestudeerd in 1998 (ik wil niet uitrekenen hoe lang dat dus al geleden is ;-) maar bon, zolang kennen we elkaar dus, en langer eigenlijk! Sinds 1992 op precies te zijn... SLIK, da's 20 jaar! Elk jaar doen we een kerstfeestje en geven we een kerstbal aan elkaar, 't is te zeggen, we doen aan naamtrekkerij! Via lootjestrekken.nl lukt dat prima: je kan je verzoekjes noteren, en je krijgt een mail aan wie je moet geven, maar je weet niet van wie je krijgt of aan wie de ander moet geven. Surprise! Surprise! Dit jaar was een uitzondering... omdat we na Kerst afspraken, en in het bijzonder zelfs op 5 januari leek het ons een beetje stom, want mijn kerstboom was al ribbedebie!
Dus kozen we voor een geschenkje... Ik schreef op mijn verlanglijstje: SUPRISE ME! Dat leek me nu wel eens leuk!

Ik had Vriendin Valérie en ze koos een...kerstbal! Zo gevraagd, zo gekocht... Maar ik kocht er nog iets anders bij, dan was ze extra verrast.
Dit waren de cadeutjes, het eten, de gezelligheid,... alles 10/10 :-) Next date staat al gepland!
 Charlotte en baby kregen een goudklomp (spaarpot) én een paar oorbellen * Evelyn kreeg een doos met lekkers: nunnebillen as we speak - choc o lait - handmadecookies van Lis en haar zoontje Seppe

 we kregen elk een steen 'geluk' (Nele, de gastvrouw, haar mama is kalligrafe) *ene deel van de oorbelletjes van Charlotte * geurkaars die ik kreeg van Evelyn : whiped cream and pear * ruikt zalig by the way * selfmade scrub met gember, honing, oliën,... van Lis voor Evelyn

 Eveline kreeg van Nele een doosje macarons van La Durée zelf * Nele woont in Parijs... 2 lucky girls!

kerstballenset die ik gaf aan Valérie met nog 4 glaasjes voor theelichtjes 
en nog een pakje kerstservietten * dé macarons! 

 Valérie - Nele en Liselotte onderaan: in dat rode pakje zat handcrème en een lippenbalsem

Na een heerlijke aperitief (Pupitre om precies te zijn) en enkele hapjes: soepje van knolselder en wortel in een selfmade-kalligrafie-mok (te koop in Hertsberge bij mama Rita - mail me als je meer wil weten) ZE heeft een ZALIG atelier! 
tongrolletjes met sla en frietjes en een sausje van sinaas (nomnomnom om vingers af te likken!!!) 
* selfmade brownie met vanilleijs en elk een échte macaron (mine was lemon)

the table!

Wat deden jullie zoal met de feestdagen? en heb je ook zo'n dates met de vrienden/vriendinnen?

with style
x
Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

6 opmerkingen:

 1. Ah wat leuk! Mijn vrienden wonen bijna allemaal in het buitenland dus zoiets krijg ik gewoon neit georganiseerd rond de feestdagen, helaas... Super idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blijft nagenieten hé :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't was echt plezant hé!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er über gezellig uit! Leuk met zo'n grote groep meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie dit nu pas! Leuk verslagje, en ik vind het de max dat we dit blijven doen zeker met 2 'buitenlanders' en al een hoop mama's! We roll... :)

  BeantwoordenVerwijderen