vrijdag 18 januari 2013

-10 degrees... #freezzzzzzing cold

What to whear at -10 degrees? Ik draag veel, laagjesmadam momenteel. En geen Uggs voor mij, ook al heb ik er warme voeten mee. Ik glij uit! Ik ben het veiligste met mijn wedges. Bovendien heb ik ook warme voeten, dus op dat vlak hoor je me niet klagen. Ik zou graag winterboots hebben, maar zo'n Moonboots vind ik niet mooi. Of ze moeten glitteren en alles, maar dan krijg ik weer commentaar.
Niet dat ik mij daar veel van aantrek, maar bon, voor de paar keer dat het nodig is.. laat dan maar. Ik koop liever iets anders ermee.Mijn voeten hebben warm, nu mijn hoofd nog. En de rest? Gaat vanzelf. Met mijn fluffy hairy muts de wereld in. Het enige wat ik nog zoek, zijn mooie handschoenen. Ik heb er zonder vingers en meestal heb ik daar écht warm mee. Nu helaas, met deze temperaturen waar ik écht niet mee gediend ben, helpen ze niet voldoende. Dan ligt er daar nog een ander exemplaar te slingeren, jaren oud en niet meer my cup of tea. En ze dienen dan nog niets als warmtebronnen ook, dus la poubelle, ze zijn voor jou!
Dus ik heb nog nood aan goeie handschoenen! En mooie ook natuurlijk, ik zou geen fashionaddict zijn. .. Ik hoor je zuchten.Tja, sorry, that's me...

met tijgersjaal van Zara

Dus ja, we doen het met wat we hebben... En iedereen maar denken dat ik alles al heb... NOT! ;-)
muts is van BARTS - 2 jaar geleden gekocht in AS Adventure 
en nog steeds zo goed als nieuw en even warm 

 Wat draag jij om je warm te houden?

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

4 opmerkingen: