woensdag 16 januari 2013

ABC #123 #ABC #tag #toknowmebetter


Ik las op de blog van Glorious Ladies deze tag. Blijkbaar doet ie al aardig zijn toer. Ik vind dat altijd leutig om te doen. Hopelijk vinden jullie dat even leuk om te lezen... Just to know me better! Wie zit er achter The Style Avenue-meid... You can read here. Scroll down.

A. Age: 32, geboren op 7 juni 1980. Smsjes, mailtjes, kaartjes en cadeautjes zijn welkom. Kusjes en knuffels evenzeer.
B. Best friend: pfff een moeilijke... Mijn vriend. Hij kent mij het beste, ik kan alles kwijt aan hem en hij begrijpt me als geen ander. Ik ken veel mensen, heb veel leuke vriendinnen, maar vind het nu veel te moeilijk om iemand eruit te pikken. In 2012 heb ik een aantal nieuwe mensen leren kennen, die ik ondertussen echt weet te appreciëren en die ik erg leuk vind.
C. Chore you hate:  de rommel van een ander weer aan de kant doen, terwijl ik het nog maar net deed. ik heb het graag netjes, al mag er ook 'geleefd' worden in huis hoor!
D. Dreamhouse: strak en modern met een romantische touch in het interieur. En een ruimte voor mijn zelfstandige activiteit zodat ik ook thuis kan werken.
voor het geval ik eens heel rijk zou worden... droomhuis é vroeg je toch?
E. Essential start of your day: rustig wakker worden (i need some snoozes) en de blije gezichtjes van de kindjes. En dan start van een hectische dag vol leuke plannen, jobs,... Ik hou van variatie!
F. Favorite color: goh, is te zien waarvoor: auto, kleren, schoenen,... Kies toch maar zwart!
(voor een huis wit)
G. Gold or silver: Goud, liefst rosé. Ik draag beide, maar ik moest kiezen zeker?
H. Height: 1,72 m en ben daar heel tevreden mee
I. Instruments I play: nu niets meer, maar heb wel nog opleiding piano gevolgd als kind. Maar kan het niet meer goed... too bad or not? Ik speel nu meer op ipod, ipad en zo van die snufjes ;-)
J. Job Title: a lot: full-time moeder (of is dat geen job), admin.job op een basisschool (iets meer dan parttime), zelfstandig in bijberoep (visagie, haar en stijl, workshops) en blogster full-time
K. Kids: dochter van 6 en zoon van 4
L. Life is incomplete without: mijn kinderen/gezin, vrienden, familie, plezier en ook een portie geluk...
M. Music that you always listen to: alles wat op mijn ipod staat en ik heb zo mijn favorieten, maar teveel om op te noemen...
N. Nickname: Jemmie, Jemtje 
O. Overnight hospital stays: na de bevallingen
P. Phobias or fears: vogels, daar heb ik het niet zo voor, en gevaarlijke dieren. Ik heb ook wel angst voor ernstige ziektes of dat iemand dierbaars iets overkomt...
Q. Quote from a movie: from THE HOLIDAY, dé mooiste film EVER! Met Cameron Diaz en Jude Law (habba habba) Even ter verduidelijking: Amanda (C.D.) noemde zichzelf en haar ouders De Drie Musketeers. Toen ze de kindjes leerde kennen van Graham (J.L.) liggen ze even in een zelfgemaakte tent op hun kamer.
Amanda: Who cut out all of those beautiful stars?
Sophie: We did. 

Olivia: The three musketeers. 
(and now you have to cry!)
R. Reason to smile: een lief woordje of bericht, een lach, een zoen, beginnend succes van de zaak,...
S. Siblings: 2 zussen, ik ben de jongste
T. Time you wake up: rond half 7 tijdens een werkweek, op een vrije dag is dat later (als de kids er niet anders over beslissen tenminste)
U. Underwear: zwart en kant
V. Very important date this year: ik hoop elke dag van het jaar,... ik kan het nog niet zeggen, ik zal het achteraf weten te vertellen wat de mooiste en belangrijkste dag was ;-)
W. Worst habit: te laat gaan slapen en alles uitstellen tot het laatste #deadlinegevoelnodig
X. Mister X: Jude Law, ongetwijfeld de meest sexy man ter wereld!
Y. Yummy food you make: tiramisu met speculoos, aperitiefhapjes en ovenschotels
Z. Zoo animal: de zwarte panter 
Dit was de ABC – Tag. Als je wil, neem hem gerust over. Ik tag zelf niemand, niet iedereen vindt het even fijn om te doen. 
with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!


5 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen ! En die quote is idd super leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om terug te lezen! En om te lezen dat je ook fan bent van The Holiday, hij blijft geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. fijn dat je het gelezen hebt! :-) Jaaaaa, best movie ever! kan er wekelijks naar kijken denk ik.. ;--)

   Verwijderen
 3. Leuk om jou weer wat beter te leren kennen lady! Ik ben net als jij ook dol op zwart(e lingerie) Jude Law vind ik ook zo'n cutie!!

  BeantwoordenVerwijderen