woensdag 31 oktober 2012

Give away #winner

Onlangs zat er een leuke verrassingsmail in mijn mailbox: ik had een give away gewonnen!
Jill van Redhotjillypeppers gaf dit weg en ik won het. Met dank! Kijk zeker ook eens op haar blog, die staat in mijn top 10 van leuke blogs die ik dagelijks volg.


Dit houdt in: oogschaduw, een lippotlood, eyeliner in bruin met dunne en dikke kant en nog een paar papieren valse wimpers. Leuk toch? Ik hou van cadeautjes, als dat een hint moet zijn ;-)




en direct eens testen uiteraard: onderste foto's eyeliner van dun naar dikker
So easy! Heel makkelijk aan te brengen: er is een dunne kant en een dikke kant. Zoals je wenst dus!

orange lips

Ik vind het lippotlood erg lekker ruiken (kan wel niet goed thuiswijzen naar wat het jusit ruikt, maar 't is goed), maar het is minder mijn kleur. En ik vind het nogal kleverig ook. Ik zal het wel gebruiken, ik kan niets laten liggen van make-up.

Ik ben wel helemaal weg van de kleur van de oogschaduw. Ik vind het wel nodig om het met water of oogprimer aan te brengen voor wat meer pigment. Het is ideaal voor een zachte herfstlook.
En ik ben nog meer verzot op de bruine eyeliner! Die vliegt directement in mijn daily beautybag! Morgen gaat ie weer op de oogjes. Mooi van kleur, textuur en brengt heel erg makkelijk aan! 
De paperlashes zijn voor een feestje :-)

wat vind jij ervan?

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!


dinsdag 30 oktober 2012

Me without make up...

Of het voor mij een uitdaging was net zoals die BV's die vorige weekend te zien waren in het magazine van Het Nieuwsblad? Tja, ergens wel een beetje als ik heel eerlijk ben. Anderzijds vond ik het wel eens  de moeite om het te durven. Ik wou er gewoon ook een woordje uitleg bij geven, mijn mening dus!

Ik vind het bij iedereen mooier met make-up! Je moet mijn mening niet volgen, echt niet! En ik vind het 'chapeau' als iemand een hele dag zo kan rondlopen. Als ik zo ongeschminkt rondloop, is dat
1. omdat ik ziek ben
2. omdat ik het huis niet uit hoef (ik breng mijn kids ook best wel eens naar school zonder al te veel make-up op)
3. geen make-up in huis heb (never!)

Doe voor mij toch maar een camouflagelaagje, en dat ligt NIET dik! Dat verbergt wat foutjes. Blush zorgt voor een fris gelaat, je ziet er jonger en levendiger uit met wat blos op de wangen. Ik hoef niet dagelijks zware oogmake-up. Echt niet, ik heb ook gewoon zachte kleuren of enkel een lijntje met mascara op. Bij een avondje stappen doe ik het meestal wel. Gewoon omdat ik het mooi vind. En ja, ik voel me er beter, mooier, jonger en zekerder bij. Dat is eerlijk zijn! Ik hou van een mooie uitstraling en make-up kan daarbij helpen.


#true! #make-up is my passion :-)

Ik vind het dikke zever dat één van hen verkondigde dat ze de make-up zou afdoen om uit te gaan... No! Als single lady doet ze dat niet, ik geloof er geen sikkepit van! Maar bon, kortom: voor mij is een vrouw mooier mét make-up. En ondanks het eeuwig-oude cliché dat mannen het ook mooier vinden zonder... sorry, maar er zitten echt spoken tussen (zonder make-up dan wel hé)... Ik kan niet geloven dat die mannen hen liever zien au naturel... Er zaten best ook vrouwen bij (Katja Retsin, Tiany Kirilov), die geen make-up hoeven. Dat is ook eerlijk zijn. Ik vind mezelf mooier met...



bij beide foto's links met make-up en rechts zonder, maar dat zag je al hoop ik ;-)

Hoe denk jij erover?

with style
x
Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

maandag 29 oktober 2012

My name is Bond #007

James is back! 007 schittert weer in de bioscoopzalen (voor de 23e keer!) vanaf 31 oktober 2012. Adèle mocht de muziek verzorgen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik van het nummer hou, Skyfall. Ook van haar andere liedjes hoor, begrijp me niet verkeerd! Ik heb gewoon een probleem met mensen die alles goed vinden van een artiest omdat het van hem/haar is... Dat is in sé niet zo hé, geef toe!


Bon, dat terzijde... Nu over naar de make-uplijn van OPI Skyfall Collection

Klinkt al veelbelovend hé? Watch this!


wat een look!  donkerrode lippen zijn zo in! en kijk naar die ogen!


bron: dit zijn de kleurtjes van OPI voor 007's bondgirl
Ga jij kijken naar de nieuwe film?
with style
x
Follow me on Twitter, Facebook and Bloglovin. Thank you!






zaterdag 27 oktober 2012

Lana del Rey for H&M

Zoals ik gisteren beloofde: een postje over Lana del Rey for H&M. Ze is het gezicht/model voor de collectie van het voorjaar. Ondertussen is er een tweede reeks, voor het najaar, waarvoor zij poseert. Hier een overzicht van enkele foto's waarbij je ook ziet dat wit ook best kan voor de winter!
Winters wit zeg maar ;-)
Vorige jaren ging je mij niet in wit krijgen voor de winter, ik vond dat niet passen. Een mens verandert al wel eens van gedacht, dus zie je mij deze winter wel met wit. In een kleedje, tweedjas, mantel of rokje. Gelijk hoe, je kan best wit dragen in koude winterdagen! Het is zelfs mooi!

 wit gecombineerd met lederen broek! of een hairy-jacket in white!
een mantel of een fluffy rokje 

Heb jij al een witte wintertenue? Of wat zou je graag hebben?

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

vrijdag 26 oktober 2012

Topmadammen op een rij!

Lana del Rey, je kent ze ongetwijfeld!! Indien niet, dan shame on you! Bij deze, een kennismaking:


summertime sadness #Lana del Rey

Je weet misschien ondertussen al dat ik een aantal vrouwen wel 'aanbid' (dat is misschien wel overdreven, maar ik zie ze wel als wauw!) omwille van hun schoonheid en/of karakter of wat ze verwezenlijkt hebben omwille van hun looks/stijl/karakter... Enkele topmadammen op een rij:


BB (do I say more? wat een bom!), Twiggy (volgt nog uitgebreide post over haar make-up), Audrey Hepburn (the hair! de styling!), Marilyn Monroe (de allures, de make-up!!!), en recenter Victoria Beckham (ja, sorry, ik weet dat ik hier op tegenkanting kan botsen, maar so what.. i like her style which you can read here!) en Lana del Rey! Over deze laatste jonge dame wou ik nog iets kwijt...
Ik vind ze als zangeres écht wel dik ok! Maar die haar stijl!! Man man, en d'r haar! Oh boy, ik wil dat ooooook! Elke dag! Onlangs zat ik bij de kapper en we hadden het er ook over. Vroeger was de vrouw de huisvrouw die poetste en voor de kids zorgde. Elke dag waren de haartjes netjes gedaan, in de plooi of in de krul. De dag van vandaag lukt dat niet meer zo goed bij de geëmancipeerde vrouw die een carrière wil zoals haar man. Maaar ooooow, laat mij eens duidelijk stellen wat ik allemaal doe, buzzy bee dat ik ben. Het is mijn blog, dus ik mag mezelf eens prijzen. Ahum ;-)

Ik ben een 32-jarige moeder (altijd en overal) van 2 kids, ik werk 22/36 vaste job, ik ben zelfstandig in bijberoep (altijd en overal mee bezig, al is het in het koppie), ik sport (3u/week als het goed gaat), ik doe mijn huishouden zelf, ik strijk, ik kook, ik doe boodschappen, ik maak me elke dag op (hé, ik ben ijdel en wil er goed uitzien)! Ik ontschmink mij (mijn huid moet binnen 20 jaar ook nog ok zijn!), en ik blog! (tijdrovende hobby,maar fun fun fun!)
Hopelijk zie je mij een beetje zoals mijn stijliconen, klein beetje maar. Alleen heb ik te weinig tijd 's morgens (en nee, ik kan echt niet nog vroeger op, want ik ga te laat slapen, elke avond!) om mijn haar perfect te doen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel stijlen 'in', dus hoge ponytail en off we go. Voor een feestje ga ik voor een krul, een taupage of wat vlug opsteekwerk.

Sorry, ik wou meer over Lana del Rey vertellen met foto's van H&M (maar de post is te lang aan het worden, ik ben wat uitgebreid beginnen schrijven over mezelf :-p)
De rest van Lana, dat is voor morgen. Ik wou nu toch eens laten weten dat vrouwen top zijn en dat we er mogen wezen. Maar mannen, geen nood, we kunnen ook niet zonder jullie ;-)

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

donderdag 25 oktober 2012

Lauretum in Style

LAURETUM IN STYLE
Bijschrift toevoegen
Als je dit langs de weg ziet, dan kijk je er volgens mij niet naast. Nu, mij heeft het alleszins aangetrokken: ik zag een prachtige make-up, juwelen, handtassen, Chanel-parfum,... En bovendien heet het event Lauretum in Style... Tja, als je zelf The Style Avenue heet, dan moet ik het niet verder uitleggen zeker? Een tekeningetje erbij ook allerminst nodig... Op die beurs met ik volgend jaar ook staan, niet?

Bon, het gaat dus om een event, een beurs in stijl. Als je meer wil weten, kun je gerust eens piepen op de site. Het gaat om exposanten als deze: antiquair, zwembaden, juweliers, festiviteiten (tentenverhuur en zo), chique wagens zoals Range Rover en Jaguar, sauna, opticien,... Ook Claudia Allemeersch kwam koken met de Thermomix. Alles bevond zich in de serres van Lauretum, dat is een laurierkwekerij bij ons in de buurt.


dit was de locatie (bron: website Lauretum Jabbeke)

DE nieuwe trend! Heel nieuw, dus heet van de naald! 
Carl, onze opticien kon dit op de kop tikken voor de beurs! 
Rolf, is een verdeler van deze nieuwe trend: houten brillen! 
Uiteraard bewerkt, nl. gelamineerd.


Carl, onze opticien (Lannoo op Sint-Andries Brugge) legt het concept uit * bron van reclame Rolf * BF test een houten montuur


antiquaire Greet Verbeek: ik kwam nog maar binnen en 
zag een gigantische fles Chanel N° 5... mijn aandacht hadden ze al ;-)
*
alle boekjes samen
sauna in de vorm van een saunabarrel (lijkt op een ton)  * zwembaden met leuke randaccessoires

Claudia Allemeersch kookt met de thermomix * amai, wat een materiaal! voor je aperitief, en alle gerechtjes die je maar kan bedenken... #wantertjevoorelkefoodie!


Voor de West-Vlamingen: hadden jullie ervan gehoord? Iets van opgevangen? Is er iemand geweest?
Voor de anderen: lijkt het jou iets om naartoe te gaan?

with style
x


Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

woensdag 24 oktober 2012

FOTD #herfstbruin

Vandaag tijd voor een FOTD met herfstbruine tinten. Ik gebruikte als foundation MAC Studio Sculpt NW 30 in combinatie met een BB cream van Garnier (medium color). Om af te poederen gebruikte ik een getint poeder, compact van Nivea. Als blush staat er eentje op mijn wangen van Catrice, een ombreblush. Voor de oogmake-up gebruik ik mijn lovely Naked 2-pallette, mascara van MAC en oogpotlood zwart van Gosh.

En dit is het resultaat:





Hou jij van bruine oogschaduw?

with style
x


Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

dinsdag 23 oktober 2012

Trouwbeurs #verslag

Druuuuk druk druk! I like busy days like these! Ja, het zijn dus drukke dagen de laatste periode, maar mij hoor je niet klagen. Daarom moest je ook een beetje wachten op het verslag van de huwelijksbeurs. Maar bij deze toch een kort verslagje over hoe het was. Kortom: vermoeiend, maar geslaagd.
De vrijdag en zaterdag waren relatief rustig (buiten de nerveuze trekjes op dag 1), de zondag was een topdag. Over het algemeen vooral reclame kunnen maken, visitekaartjes uitdelen, mijn naambekendheid creëren,... tja, wat doet een mens op een beurs ;-) De zondag was er meer volk, ook meer de doelgroep die echt wil trouwen. De andere dagen waren het vooral mensen die willen komen kijken, curieuzeneuzen zeg maar.
Op de rustige momenten kon ik meer een babbeltje slaan met de exposanten rond me en dat zorgde dan ook weer voor networking, wat even belangrijk is! Hopelijk groeien er leuke ideetjes uit, ik zie het alvast zitten. Zo kom ik ook op links te staan van sommige sites. Tja, daar kan ik enkel heel verheugd om zijn! Dus voor mij was het best een geslaagd weekend en ik ga dit zeker nog meer doen in de toekomst. Ik ben benieuwd welke gevolgen (ik ga de klanten turven en vergelijken met volgende beurzen) dit met zich mee zal brengen.

Ik stond op de beautycorner als styliste: tips geven over over welke kledij past bij jouw lichaam. Op de beurs vooral over bruidskledij dus. Ik gaf ook uitleg over de visie van The Style Avenue: 'de weg naar jouw schoonheid': mooi zijn met make-up, een hip kapsel en in een nieuw kleedje (letterlijk), alles op maat zoals jij het wenst!


En nu ben je benieuwd naar wat pics zeker?



ik sta in het boekje: alle koppels kregen bij de ingang 
een boekje met advertenties van alle exposanten 
*
visitekaartjes, maar er zijn al weer nieuwe in de maak (ik wacht nog tot 
effectieve website-adres) Het wordt iets helemaal anders!



klein hoekje in de beautycorner * tijdschriften, boeken over stijl en make-up * kaartjes * spiegels

Volgend jaar sta ik er weer, in mijn eigen corner van The Style Avenue met een heel ander concept! Ik heb nu al ideeën!

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!


maandag 22 oktober 2012

Oktobermaand = maand tegen borstkanker!

Oktober is de maand waarbij borstkanker in de kijker staat, maar dat zou het hele jaar mogen vind ik! Als er nu iets is waar ik schrik voor heb, dan is het kanker wel... Ik heb het al van dichtbij (vriendin die al 3 jaar vecht, schoonpa die eraan is overleden,...) meegemaakt en jij hebt het ongetwijfeld ook al genoeg gehoord of gezien bij iemand uit je (dichte) omgeving. Het is een vreselijke ziekte. Daarom wou ik er iets over kwijt! Bij deze voor alle vrouwen met borstkanker: ik wens je veel beterschap! Ook nog veel genot van het leven, van de kleine mooie lieve dingen rond je. En blijf geloven in het beste, be strong! Dat zal niet altijd even makkelijk zijn, daar ben ik me wel van bewust. Maar jullie maken het door, dus daarom eens een extra hart onder de riem: THINK PINK! #PINKRIBBON


Er zijn verschillende merken die al jarenlang het goede doel steunen: OPI, C&A, Hunkemüller, Estée Lauder, Clinique, Planet Parfum, UGG, Etam, KitchenAid,...

Ik ga voor de lakjes van OPI, ik vind ze leuk van kleur (pink, what else?) en de glitter is ook wel fijn, misschien voor kerst?


Via deze link zie je nog andere acties! Hopelijk zit er iets tussen wat jij wel leuk vindt?
Je kan ook altijd storten rechtstreeks en dat doe je zo: http://www.ikbengeraakt.be/
je surft naar deze site, en je kan doneren wat je wil. Help mee!
Denk maar... het zou je BFF, je moeder, je dochter of jezelf eens moeten zijn...
 
Hier nog enkele ideetjes:
 
 
Hunkemüller: 5 setjes met een touch of pink :
 2 euro per set gaat naar het goede doel
 én er is een veiling via ebay van een set van Sylvie Van der Vaart
 
Estée Lauder: een tasje in slangenleer met 2 lipproducten:
een lipstick Pure Color Lipstick (Candy-color) en een gloss Pink Innocence
 

 
Estée Lauder: een serum tegen rimpels: Perfection CP + R
(met sleutelhanger: 114.82 euro)
 
Ugg: 2 nieuwe modellen geïntroduceerd speciaal voor Pink Ribbon...
 
 
En nu aan jou... Wat zou jij willen aankopen of doneer je gewoon wat centjes?
Ikzelf stort jaarlijks en ik zou misschien nog wel opteren voor een extra nagellakje. Dat kan er met plezier nog bij.
 
with style
x

Follow me on Twitter, Facebook and Bloglovin. Thank you!

vrijdag 19 oktober 2012

Style Journal

Deze week schreef ik in mijn wishlist dat ik de Style Journal mocht schrappen. Dankzij mijn maatje Eveline, die trouwens ook flink mijn blog volgt. Vind ik leuk! Duimpje omhoog dus!

Ze kwam met Mr. Krul (haar BF) bij ons thuis en dan heeft ze altijd zo van die leuke hebbedingetjes mee. Het is niet daarom dat we hen uitnodigen, maar het is wel altijd erg fijn. En de kids vinden dat ook: cadeautjes opendoen vindt iederéén fijn, right? De laatste keer prutste ik wat in haar haar, some try-outs uit de vingers toveren. Daarbij een taartje en een fokkietje (voor mij een groene thee graag). We kunnen het maar gezellig maken, toch?! (niet zo gezellig voor de lijn, but wtf, I only live once!)

En... omdat Ms. Style Avenue sinds 1 oktober zelfstandig is (in bijberoep) had mijn lieve maatje een cadeautje mee voor mij ook. Daarvan alleen werd ik happy! Alle vreugde uitte ik met een gil toen ik het pakje opendeed! JOEHOE! (schreeuwt het uit met opengesperde armen) THE STYLE JOURNAL!

Het was dan nog een gokje ook van haar. I tell you, dat is een goeie gok, my friend!
Ik had hem nog niet aangekocht wegens te weinig tijd (zelfstandig zijn vraagt wat tijd en werk, gelukkig!), maar ook omdat ik nog maar net meegedaan had aan een give away van blogster Deb van de Beautygoddess.  Helaas won ik daar niet, maar dat is niet erg, zo bleek achteraf :-))

This is the STYLE JOURNAL!
Wat kun je daar nu zoal mee aanvangen? Ik hoor het jullie al denken...
Sommigen onder jullie kennen het ongetwijfeld. Anderen weer niet, dus check it out!

Het is een soort agenda voor de liefdevolle dingen in je leven: stijl en mode.
Je vindt er
- een tabel met alle maten in: voor kledij, schoenen,... alles wat je kan bedenken uit alle landen.
- een tabel met de belangrijkste symbolen (wel met kledij ed. te maken uiteraard)
- kleurvarianten
- verschillende tabbladen: Wardrobe Organiser, Outfits, Trends, Events, Wishes&Gifts, Usefull Adresses: om zelf aan te vullen en te noteren wat je droeg bij welk evenement.
- stickertjes om te kleven in de agenda: bijv. 'love this', 'hate this', 'must have', 'special', 'news', icoontjes zoals een schoentje, kapstokje, ster, glaasje, smiley,...

Het is dus multifunctioneel én internationaal te gebruiken. handy candy for me! Een leuk hebbedingetje for the real fashionista's onder ons :-)

Voor jullie misschien niet iets dat je graag wil, maar ik vind het leuk dat ik het gekregen heb.
Zo kan ik de trends volgen, bijhouden en vergelijken.

Staat het op jouw kerst-verlang-lijstje?

with style
x

Follow me on Twitter, Facebook and Bloglovin. Thank you!

donderdag 18 oktober 2012

Handtassen #news

Al gehoord van de nieuwe trends voor handtassen?

Dan ken je misschien Alexander McQueen al? Of de Proenza Schouler- handtassen? Of liever eentje van Marc by Marc Jacobs (voor mij graag eentje van de laatste ontwerper...)

Check this out!



 skulls are in! 


Alexander McQueen

je steekt je 4 vingers door de openingen, je hebt de clutch makkelijk vast and off you go!




Marc by Marc Jacobs
(bovenste heeft een prijskaartje van 460 euro om je een idee te geven.
Ik vind dat best betaalbaar ALS je graag een deftige handtas wil in je collectie
naast je Louis Vuitton of Natan-handtassen Of wil je liever een Delvaux?...
Daar kan gerust nog een Marc Jacobs naast, right? Het leuke aan deze is dat je hand ook langs de schakels kan, net alsof je een soort van bracelet draagt rond je hand.
Deze vind ik ook heel mooi... Een mens mag eens google'en hé: de eerste is van Marc by Marc Jacobs. En nu sparen zeker als ik eens naar Brussel wil... hmm... Of de Lotto winnen.
 MARC by Marc Jacobs
 Proenza Schouler

Proenza Schouler
Proenza Schouler




Deze laatste reeks vind ik ook erg leuk.

Wat vind jij leuk? Wat mag er nog tot jouw collectie horen?

with style
x

Follow me on Twitter, Facebook and Bloglovin. Thank you!

dinsdag 16 oktober 2012

wishlist... oopsie, another one

Vandaag zou ik kunnen schrijven over Brad Pitt die het eerste mannelijke model is voor Chanel n°5. Hoe gek ik ook ben op Chanel... ik vind toch dat Mr. Pitt niet de juiste keuze was. Maar bon, nu ga ik veel tegenkanting krijgen zeker? ;-)



Of ik vertel jullie gewoon wat ik al geschrapt heb op mijn wishlist en wat er nog bij komt. Ik zou geen modebewuste vrouw/makeupverslaafde zijn, als er niets nieuw bij kwam op mijn eeuwige lijstjes. (ik heb ook zo'n neverendingTODO-list)
Schrappen wat al gekocht is #ikschrapgraag

ATTACK! (als je de foto's ervan wil zien, kijk dan es op mijn postje in september)

- beltbag Louis Vuitton of Michael Kors

- coco noir-perfume of Chanel: ik heb het niet gekocht, ik vond het niet bij mij passen.
I'm sorry My Love = Chanel

- gucci guilty-(perfume): in de plaats gekocht van Coco Noir van Chanel. Niet dat ik me guilty voel, maar het ruikt erg lekker én ik krijg er complimentjes over. Jimmy Choo en Lady Million staan nu even opzij.

- dior jungle: oogschaduw gold and kaki, nude lipstick, nagellak kaki: nog niet gekocht, is eerst volgende wat ik graag zou willen kopen (of krijgen mag ook, ik ben erg lief)

- style journal: gekregen van mijn lieve vriendinnetje Eveline. thank you sweetie :-)) De laatste weken waren hectisch druk, nu ga ik dat eens beginnen invullen en van genieten. So happy with it!

- zwarte wedges Juliette à Paris: savatjes zoals we dat zeggen, ze zitten zo makkelijk én ik krijg er complimentjes over én ze zitten de hele dag (én nacht) als gegoten. Ik kan niet meer zonder. Ik ben ook blij dat ik voor de zwarte ipv de camelkleurige ging, die passen op alles. En aangezien ik vaak zwarte kledij draag, is dat supermeegenomen. I LIKE in het kwadraat en nog meer dan dat!

- bikerboots: ik had er nog van vorig jaar (het waren de wedges OF de studsbikerboots... het werden dus toch de wedges), en ik zal er binnenkort zelf studs op zetten. Het zijn zwarte boots met 3 gespen.

nieuw op de lijst:

- army of lovers-hemdje: camouflage and kaki: past dan bij mijn Dior-jungle-make up look :-)
Maar ik wil nog veel meer uit Zara, ik zou daar elke maand wel het een en ander uit willen kopen. Helaas, een mens kan niet alles hebben...

- ketting uit Zara

- MAC Marilyn Monroe:tja, do I say more? Ik wil er alles van, maar met de 2 bons die ik nog steeds heb, ga ik er een blus en een lipstick mee kopen. Post about it, you can read here.



- bril : christmas gift :-)))): eentje van Paul and Joe ofwel eentje van Chanel?

Chanel: maar een voorbeeld van wat ik niet mis vind...
ik zal toch eens een bezoekje moeten brengen aan mijn opticien geloof ik
 
 

Paul and Joe : i like!

- en voor de rest wil ik enkel gifts geven, lief hé :-)


En jij? Wat staat op jouw lijstje?

with style
x

Follow me on Twitter, Facebook and Bloglovin. Thank you!

maandag 15 oktober 2012

Random pics Oktober #part1

Ready? Klaar voor een nieuwe lading foto's, some pretty funny happy things in life...


Ja deze kon ik echt niet laten om niet te 'sharen'!! 
#filmpje over Louis Vuitton's collectie 2013


the '70-look is coming back by Louis Vuitton in spring/summercollection 2013

en nu nog 2, kon er geen genoeg van krijgen (middelste doet me beetje aan Twiggy denken (LOOOOVE the make up of Twiggy, the '60)


vind ik leuk #hairdo #clothes #bag #shoes #everything!

Nu weer back to my life, which means: food, party's, friends and family!


zalmtartaar *bunny * aperitief mmmm * zalmtartaar close-up


sandwichen met neef en nichtjes * me in Alice Temperly for JBC-outfit * close up of the sandwich


friends... food and a lot of pleasure! mmm and it was so njammie food!


Fashion for kids -  JBC birds: skirt and jacket (everything of JBC) * dress of Alice Temperly for JBC


 hier word ik helemaal wild van! #Florence and the Machine



this is a fotoshoot for Patrick Sportswear (the casual collection). 
I did the make up with Adelien De Puysseleyr


trots op haar 3e melktandje dat uit is 


no comment :-))


with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!