vrijdag 5 oktober 2012

MAC goes Marilyn Monroe

Als nu 1 iemand durft zeggen dat Marilyn Monroe niet mooi was, dan sorry... dan heb je écht geen smaak of weet je écht niet waarover je spreekt. Het is een madam naar mijn hart! Ze was zo mooi en de make up is gewoon heel mijn ding. Ik ben heel vaak in die stijl gemaquilleerd: het is ook heel eenvoudig eigenlijk. Hoewel je het als leek wel even onder de knie moet krijgen: eyeliners en de perfecte rode lippen... dat moet je oefenen. Maar het is zo mooi, zo AF!
Ook tijdens de Radio Modern-avondjes krijgen de dames een nette jaren '50 make up look. Ik ben dus getraind!Wat is dat juist?
Wel, je hebt een lichte, matte, semi-transparante foundation. Niet te bleek, maar zeker niet donkerder dan je eigen tint. De oogschaduw is licht, parelmoergetint en meestal in één kleur. De eyeliner is zwart en aanwezig. Deze mag je dus goed aanzetten en wat lichtjes oplichten naar boven aan de buitenkant van je oog. Rozige wangetjes, niet te overdreven en dan wel felle rode lippen. Maak ze maar lekker vol en zwoel :-) Als dat niet vrouwelijk is, weet ik het ook niet meer!

En dat weet M.A.C. ook... daarom let's go RETRO! Er is vanaf zaterdag 6 oktober aanstaande een nieuwe lijn geïnspireerd op Marilyn Monroe. Ik heb nog 2 bons van MAC... hihi JIEPIE JAY!

Hier al enkele foto's om je te doen watertanden... en dan webshoppen of naar de dichtsbijzijnde M.A.C.-shop! Wat een eerbetoon, eentje die ik echt super vind!

lipsticks (i want the red one) - lippotloden -  
valse wimpers - blushes - mascara - 
pigmenten (wil ik ook eentje van) - oogpotloden


Wil jij er ook iets van?

with style
x


Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

5 opmerkingen:

 1. Vind het een leuke collectie maar helaas geen MAC hier in de West-Vlaanders en heb nu ook niet zoveel zin om online te bestellen. Zou dat enkel doen als ik écht écht écht iets wil hebben en niet naar de winkel kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is wel een MAC in Knokke. Of mag ik u dat niet verklappen? :)

   Verwijderen
  2. inderdaad! :-)) ik ga eigenlijk altijd naar Gent, omdat ik het daar gewoon ben... en gent ook leuk vind.
   Maar tzal nu toch via webshop moeten gebeuren (als er nog iets over is... :s) want ik geraak eerste week niet in mac :(

   Verwijderen
 2. Knokke is gevaarlijk dichtbij... Mr heb nu ook 20%... Nog gevaarlijker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er al een lippenstift van gekocht! Hij is echt super :)
  http://www.curlsandbags.com

  BeantwoordenVerwijderen