donderdag 4 oktober 2012

Review lipstick of Rituals

If you promise to write a review about a crème lipstick which I bought with a giftbon of Rituals, then you have to keep your promise... So here it is! (you can read here)

Als je belooft om een review te schrijven over de verzorgende crèmelippenstift die ik kocht met mijn bon van Rituals, dan moet je dat doen. Beloofd is beloofd, dus hier is mijn woord. Ik had vorige week een shoplog geschreven (you can read here).


Ik vind het een mooi kleur, ik wou al langer es meer een nude-tint. De naam is GOA SPIRIT, een beetje oranje-bruin, maar zeker niet donker. Hij plakt niet, hij blijft relatief lang en de kleur blijft mooi. Ik ben eigenlijk best tevreden over deze lippenstift. De make-up van Rituals verbaast me altijd. Je zou denken dat het misschien geen superdeluxe topproducten hebben qua make-up, maar ik vind het écht niet slecht!
Ik draag niet dagelijks lippenstift, maar deze tint mag wel. Ze stoort me niet en ik voel me er goed bij.
Bovendien bevat deze lipstick een SPF 15, dus het zonnetje droogt mijn lippen niet uit. Ze is hydraterend waardoor de lippen worden verzorgd en zijdezacht zijn.

Benieuwd naar het resultaat?

Op mijn hand zie je een swatch in het daglicht. Ik ben al van het eerste 'probeersel' direct enthousiast en verkocht! Als ik nog eens een nieuwe kleur nodig heb, ga ik wel eens nog es langs bij Rituals. I love it!


Vind je ze mooi? Heb je ook al make up gekocht van Rituals?

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

4 opmerkingen:

 1. Rituals heeft echt fijne make-up!  http://style-chameleon.blogspot.com/

  Will you please vote for me in the Esprit Style Battle?
  See my blog for the link.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur, me like! Ik kocht al die eyeliner en ook dat oogpotlood met slijpertje aan de andere kant en oogschaduw.
  Ik vind de make-up van Rituals goed, maar ben dan ook een supergrote Rituals fan.
  Content van je deo? Ik gebruik bijna 1 om de 2 weken, ben er content van :-))))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klinkt super fijn, maar niet echt mijn kleur helaas

  BeantwoordenVerwijderen