dinsdag 23 oktober 2012

Trouwbeurs #verslag

Druuuuk druk druk! I like busy days like these! Ja, het zijn dus drukke dagen de laatste periode, maar mij hoor je niet klagen. Daarom moest je ook een beetje wachten op het verslag van de huwelijksbeurs. Maar bij deze toch een kort verslagje over hoe het was. Kortom: vermoeiend, maar geslaagd.
De vrijdag en zaterdag waren relatief rustig (buiten de nerveuze trekjes op dag 1), de zondag was een topdag. Over het algemeen vooral reclame kunnen maken, visitekaartjes uitdelen, mijn naambekendheid creëren,... tja, wat doet een mens op een beurs ;-) De zondag was er meer volk, ook meer de doelgroep die echt wil trouwen. De andere dagen waren het vooral mensen die willen komen kijken, curieuzeneuzen zeg maar.
Op de rustige momenten kon ik meer een babbeltje slaan met de exposanten rond me en dat zorgde dan ook weer voor networking, wat even belangrijk is! Hopelijk groeien er leuke ideetjes uit, ik zie het alvast zitten. Zo kom ik ook op links te staan van sommige sites. Tja, daar kan ik enkel heel verheugd om zijn! Dus voor mij was het best een geslaagd weekend en ik ga dit zeker nog meer doen in de toekomst. Ik ben benieuwd welke gevolgen (ik ga de klanten turven en vergelijken met volgende beurzen) dit met zich mee zal brengen.

Ik stond op de beautycorner als styliste: tips geven over over welke kledij past bij jouw lichaam. Op de beurs vooral over bruidskledij dus. Ik gaf ook uitleg over de visie van The Style Avenue: 'de weg naar jouw schoonheid': mooi zijn met make-up, een hip kapsel en in een nieuw kleedje (letterlijk), alles op maat zoals jij het wenst!


En nu ben je benieuwd naar wat pics zeker?ik sta in het boekje: alle koppels kregen bij de ingang 
een boekje met advertenties van alle exposanten 
*
visitekaartjes, maar er zijn al weer nieuwe in de maak (ik wacht nog tot 
effectieve website-adres) Het wordt iets helemaal anders!klein hoekje in de beautycorner * tijdschriften, boeken over stijl en make-up * kaartjes * spiegels

Volgend jaar sta ik er weer, in mijn eigen corner van The Style Avenue met een heel ander concept! Ik heb nu al ideeën!

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!


11 opmerkingen:

 1. Buzzy Bee! :D Klinkt wel leuk allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauuuw Jemke, love it!
  we horen nog van je!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super Jemke! Je hebt geweldige foto's geselecteerd!Hopelijk word je vaak geboekt. Ik ben al getrouwd maar ik had je graag voor mijn bruidsmake-up geboekt ;-)
  Ik ga wellicht zelf ook iets met make-up doen binnenkort.. ik zal dit naast mijn huidige werk doen en het is ook nog best vaag en ik moet nog een training doen, maar ik ben heel benieuwd. Het lijkt me een geweldig beroep!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig Jemke!!!
  Je kan super goed overweg met make-up!
  Ik als bruidsmeisje kan het weten :-)
  Keep up the good spirit!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jemke
  Ik vind je blog heel leuk en wens je veel succes met je zelfstandige activiteiten.
  Eén opmerking,ik zou op je visitekaartje een minder extravagante foto zetten.Als je veelzijdig wil gaan en oa. op bruidjes mikt,schrikt die foto mensen eerder af en is hij niet neutraal genoeg.Ik hoop dat je die opmerking niet als kritiek beschouwt want hij is heel goed bedoeld.

  Veel plezier en succes nog !

  Groetjes,Ingrid


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. er is een nieuwtje in de maak, zonder rare make-ups ;-)
   zonder foto, enkel met nieuw logo... wordt vervolgd.
   bedankt voor de tip, maar ik had het zelf al door hihi
   blijf gerust volgen :-))

   Verwijderen
 6. Jemmie, ik vind het echt cool dat je echt je eigen zaak aan het uitbouwen bent. Je bent in ieder geval heel gedreven! Ik hoop dat je dit tot een mooie zaak kan uitbouwen!!! Moest ik ooit nog eens trouwen.... :-) Nee, als ik nog eens naar een speciaal feestje moet, kom ik wel nog eens af voor haar EN make-up!!

  BeantwoordenVerwijderen