maandag 1 oktober 2012

Antwerp Fashion Night: outfit of LILOLA

Antwerp Fashion Night 2012! Thanks to Elfi van Glam at Heart stond ik samen met mijn vriendin Charlotte op de guestlist voor AFN 2012 voor de afterparty in de Magic. De Magic is zoals de Kitsch Club in Knokke: leuke feestjes dus waar je je lekker kan swingen, waar iedereen (of toch bijna iedereen) zich uitdost in fashionable outfit. 

Benieuwd wat wij aantrokken voor een avondje late night shoppen? Het was vooral kijken en kwijlen eigenlijk, we hebben niets gekocht. We waren ook al relatief laat dus veel winkels konden we niet doen. Tja, werken, kids en dan nog in de file staan zorgde ervoor dat we wat later waren. Maar bon, het was wel erg fijn en gezellig. Na het shoppen zijn we nog iets kleins gaan eten. Damn! De keuken in Appelmans was al dicht *pruillip*. Erna gingen we richting MAGIC. Daar spotten we enkele BV's waaronder Tanja Dexters, Phaedra Hoste en Matthias Schoenaerts! :-))
Maar ik zag er ook Valerie terug, een vriendin uit mijn jeugdjaren. Oh wat een verrassing, ik was zo blij om ze terug te zien!

Ik ging naar LILOLA (kun je hier 'liken' op facebook kom op de hoogte te zijn van de new ins!)
in Brugge voor mijn outfit: een broek van SET, een sexy topje met wit kant van E-go en een truitje met open rug, ook van E-go. Dit is 100% cashmere. Softer kan niet! Zaligheid op je huid! De oorbellen zijn van Laurence Delvallez, een West-Vlaamse ontwerpster. Ze zijn blauw-zwart en stralen elegantie uit. Heel stijlvol vind ik. En leuk te combineren met een stoere touch.


De wedges had ik al, die zijn van Juliette à Paris (te koop bij Torfs voor 129 euro). Ik vind ze TOP! Ze zitten als pantoffeltjes aan de voetjes, very easy, goedkoop (toch veel goedkoper dan andere modellen) én ze zijn mooi afgewerkt met delen in laké. I'm in love. Ik koop geen nieuwe laarzen dit seizoen, ik ga voor wedges all the way. En ik heb mijn bikerboots nog van vorig jaar die ik nog wat ga pimpen. DIY (do it yourself) ervan zie je nog wel ;-)


This were the accessoires:

high ponytail - black bracelet of Hult Quist by Lilola
bracelet of New Look last year - wedges of Juliette à Paris 


Laurence Delvallez -  te koop bij LILOLA BRUGGE (Langestraat)
 topje van E-go! met een randje kant wat het geheel 
romantischer maakt naast de stoere broek
this is my sexy back *knipoog*

smokey eyes - i used my SLEEK pallet with false lashes
mascara of Helena Rubenstein

What do you think about the outfit and look?

with style
x
Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

4 opmerkingen:

 1. Leuke sneakers ! Ben nog altijd aan het twijfelen of ik er ga kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stoere outfit, staat je muy fabuloso!! Geweldig die wedges, zou ook iets voor mij zijn. En je look, wow!! Echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wawza! You look fabulous!
  En jij ook proficiat eh! We're going to kill it as independents :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen