donderdag 13 december 2012

sleep tight... #zalando

Slapen... ik hou ervan! Eigenlijk ben ik een beetje dubbelzijdig: ik kan mijn bed niet in (wegens being een 'pekker'), maar eens ik erin lig, kan ik er ook moeilijk uit (grote toegeving). Snooze x5

Ik ben al een eeuwigheid op zoek naar een leuke pyjama: geen dikke flanel (niet sexy genoeg), geen négligé (te koud in de winter), geen kinderachtige (mickey, snoopy bye bye), ... gewoon een gewone pyjama. Ik vind mijn goesting niet. Wie een tip heeft waar ik moet zijn, please leave a nice comment, feel free! 

BUT.... then there was ZALANDO!! AAAARRGGGHHH! 

Voor een fashionblogster had ik nu al die tijd nog altijd niets besteld via deze -nu toch wel al heel bekende site, ook door mannen om welgekende redenen (zie reclamespot) - site.
Ik zocht en ik vond :-)



Het werd een donkerblauwe broek van Schiesser met hertjes op. Nee, niet kinderachtig! Gewoon jumping deers my dear! Witte en bronzkleurige hertjes. Ik vond het tof. Helaas was er geen top bij, dan maar snel eentje gezocht op Zalando, een witte longsleeves van S. Oliver.
Geen benzine verreden, geen tijd 'verspild' aan shoppen (wat zeg ik nu??? nog nooit heb ik tijd verspild aan shoppen!),  en easy in mijn zetel geshopt! En ik ben tevreden met mijn nieuwe pyjama. Verdere tips toch welkom, want met 1 mooie ben ik niet veel. #mevrouwtjenooitgenoeg

with style
x

Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

6 opmerkingen:

  1. Ik denk dat je de Flaircollectie in Veritas ook heel leuk zal vinden!!
    Cathy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk :)
    Ik heb er eentje van minnie (oops kinderachtig I know, but that's just me ;))
    Maar ik heb er ook een mooie van Eskimo, moet je zeker eens voor uitkijken, hebben ze heel mooie, zonder al te veel poespas!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi sorry, maar is niets voor mij :-) al is minnie wel een schattig ding!! i love disney! maar niet op mijn pyjama :-)
      bedankt voor de tip! ik ga het ook es opzoeken x

      Verwijderen
  3. Mooie pijamabroek ! Ik heb eens gekeken op de site maar ik vind ze wel pokkeduur,die pijama"s ! Ik wens je alvast zoete dromen :-)
    Groetjes,

    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik weet het... maar ja ik wou hem per se. dringende nood aan een pyjama! :-)

      Verwijderen