dinsdag 18 december 2012

Strawberry Santa #nomnom

Even een foodie-postje. Dit weekend kwamen de buren eten, lekker tafelen met een gezellige babbel.

Dit stond op het menu: zalmtartaar als voorgerecht * hinde met een gratin van knolselder, aardappel en pompoen * snowy santa

zalmtartaar op een toastje - slaatje bij met een dressing op basis van yoghurt met mierikswortel

Sorry folks, stupid me, was te gretig aan het eten en vergat een foto te trekken van het hoofdgerecht. Maar stel je maar iets heel lekkers voor! Dat is een understatement!

Dan maar een stappenplan van het dessertje. Om in de kerstsfeer te blijven zeg maar.
voorbereiding: Slagroom opkloppen met wat suiker en een extra zakje vanillesuiker voor de smaak.

verse aardbeien kopen * groen grasje afsnijden * topje afsnijden en bewaren * slagroom op basis 

 topje terug op de slagroom  * knoopje slagroom en op topje ook een mini-toefje * hagelslag als oogjes

met chocoladesaus schrijven op het bord * met wat poedersuiker sneeuw strooien bij het opdienen
voor de grap kun je ondertussen op de achtergrond zorgen voor 'let it snow' ;-)

Heb jij nog leuke ideetjes voor desserts?

with style
x
Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

4 opmerkingen:

  1. Hahaha dat ziet er leuk en tegelijk lekker uit! Idee voor dessert.. appeltaart dat vind ik voor nu zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat superleuk!! Echt een tof kerst-dessertje, ga ik onthouden!!

    BeantwoordenVerwijderen