vrijdag 16 mei 2014

Review Kruidvatproducten #make up

Onlangs, eigenlijk al een tijdje geleden, kocht ik een en ander in Kruidvat. Gewoon omdat make-up mijn passie is en ik nieuwe producten wil testen. Ik kocht de matte foundation van Rimmel. De kleur gaat me als gegoten en ik breng het aan met een stippeling brush, zo eentje in twee kleuren (bovenste haartjes zijn wit).


De aankopen: blush van Catrice, nude pallette van Catrice, Terre Indienne van Maybelline, Stay Matte van Rimmel, lipgloss van Rimmel, Scandal Eyes van Rimmel en tot slot een zwart oogpotlood van L'Oréal.
 Sinds ik deze blush heb, draag ik ze dagelijks. Bovendien gebruikte ik ze ook voor mijn facelook (meer lees je hier over).
 Bij deze bronzer Terre Indienne van Gemey Maybelline heb je verschillende tinten. Het bestaat ook al een eeuwigheid! Maar ik vind ze zalig! Mat of met een tikkeltje glans. i love it! Ook dagelijks van de partij op mijn daily make up.


Mijn foundation moet al een zekere vorm van poeder bevatten, ik heb niet graag liquide foundation voor mijn huid. Anders ga ik glimmen, ook als ik goed afpoeder. De gemengde huid hé...
Naast mijn winters modelletjes van Nee make up wou ik graag deze es testen. En ik ben heel erg tevreden van het resultaat. Het geeft echt een mat effect! De kleur is ook heel goed, al mag het voor mij iets geler van ondertoon.


 Deze doet me een beetje denken aan de nude palletjes van Urban Decay. UD is wel veel sterker gepigmenteerd maar deze is een mooie vervanger voor een dagelijks make-upje. Ik vind ze best ok eigenlijk. Je moet gewoon als vrouw zo'n palette in huis hebben! Met deze kleuren kun je niet missen, gelijk welk type je bent. Dat is toch mijn mening :-)Op de persdagen zag ik bij Rimmel deze mascara en ik was direct verkocht door de vorm van het borsteltje. En het doet ook z'n werk. Ik vind Rimmel écht een goed en betaalbaar merk.

Al deze producten zijn te verkrijgen bij Kruidvat.

Wat heb jij laatst geshopt van beautystuff of make up?
with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

3 opmerkingen: