vrijdag 9 mei 2014

Liebster Award


LIEBSTER AWARDIk ben verheugd te laten weten dat ik genomineerd ben voor de "Liebster Award" door Cindy van 
www.glamourizethecity.blogspot.be Ze kent mijn blog nog maar net en blijkbaar vindt ze het leuk om hier op de blog te vertoeven en de postjes te doornemen. Zo leerde ik haar kennen en ook ik vind haar blog super leuk!

THE RULES:
 • Display the award
 • Thank and link the person who nominated you
 • Write down 11 facts about you
 • Answer the 11 questions asked by the person who nominated you
 • Ask 11 questions
 •  Nominate  1 or more other bloggers (originaly 5)
 • Inform the bloggers you nominated

11 FACTS ABOUT ME:
 1. Jah, waar moet ik eerst beginnen... Iets wat je misschien nog niet weet? Ik ben aan vanalles verslaafd (haha): maar zeker aan chocolade, liefst puur, zo'n 70% graag. 
 2. I am a fashionlover: elke maand koop ik wel iets (soms ook teveel), het is daarom niet duur. Ik kan ook het stad niet binnen zonder iets te kopen, al is het een paar oorbellen.
 3. Ik hou van ijs, liever dat dan gebak. Al kan een brownie (al dan niet met noten) mij ook wel best smaken. Als smaak van ijs eet ik het liefst chocolade (euh?!) en  amarenata met veel kersstroop
 4. Toulouse is mijn lieve kitty, ik hou zo van mijn diertje. We zouden graag eens 'kweken', zodat we een klein katje kunnen houden ook.
 5. Onze vrienden en familie zijn heel belangrijk voor mij. Ik hecht me echt aan die mensen. Mijn gezin, mijn kinderen en man. Ik hou ervan om samen te tafelen, iets te gaan drinken, stevig uit te gaan of es goed te shoppen. 
 6. Mijn favoriete drankje was vroeger cola light, maar ik drink ook heel graag green tea. Warm of fris! Als ik het over alcohol mag hebben (eindelijk! haha), dan drink ik het liefst cava, maar ook een goeie cocktail gaat vlotjes binnen. Dat mag zijn: cosmopolitan (vooral voor het mooie glas!), red vodka met red bull, mojito.
 7. Op mijn wishlist staat (liefst voor mijn 35 moehahaha) een echt IT-bag: de Hermès Birkin, een Louis Vuitton Speedy en de Chanel flag bag zijn mijn drie favorieten.
 8. Ik hou van geuren: verse koffie (al drink ik er geen), vers gewassen lakens, kruiden zoals munt, maar ook parfum. Momenteel gebruik ik Guilty van Gucci maar Rise van Beyoncé staat op de verjaardagswenslijst! 
 9. Ik hou van Gent en Antwerpen! Buitenlandse steden : Istanbul en Barcelona.
 10. Steden die ik zeker nog wil zien: New York ongetwijfeld!, Ibiza, Miami (My Jemmie) en Porto. Er komen er zeker nog wel bij, maar ik ga beginnen met deze. Ik ben graag weg, maar kom ook graag thuis. 
 11. Naast mijn job op een basisschool op het secretariaat, ben ik ook zelfstandig in bijberoep als visagiste. Je kan me boeken voor een feestmake-up of workshop. 
11 VRAGEN EN ANTWOORDEN:
 1. Wie heeft jou geïnspireerd om te bloggen? Ms Aprilfish!! Sofie porde me echt aan om eraan te beginnen. Na een dip heeft ze me er ook weer door gesleurd en nu ben ik blij dat ik blog en dat mijn blog groeit.
 2. Wat is je favoriete bezigheid, naast het bloggen? SHOPPEN! What else? Oh ja, eten en uitgaan.
 3. Wat maakt jou aan het lachen? Mijn kinderen. Mensen die om me geven en het juiste zeggen op het juiste moment :-)
 4. Wat is je droomreis? NEW YORK my dearest... :-))
 5. Designer of highstreet mode? Highstreet mode! Zeer zeker. Ik hou veel meer van wat op straat te zien is, van mensen met hun eigen stijl en dat hoeft niet duur te zijn. Leuke vraag!
 6. Wat staat er op jouw wishlist? Too much! oepsie :-) Euh, nu vooral Rise van Beyoncé (parfum),  mijn sneakers en een donkere salopette. Dat op materieel vlak. Op carrièrevlak: meer naambekendheid en een bloeiende zaak.
 7. Wat is je favoriete seizoen, en waarom? de zomer. de zon. de bloemen. het mooie weer. de lucht. de geur. het buiten zijn. het strand.
 8. Als je 4 beroemdheden mag uitnodigen op een diner, wie zou je kiezen? Jude Law, Jude Law, Jude Law en Jude Law. (hahaha) ok serieus... Jude Law, Cameron Diaz, Geert van Rampelberg en Victoria Beckham.
 9. Welke blogs staan in jouw top 3? internationaal Modejunkie, loveybylucy en nationaal Sprinkles on a cupcake
 10. Wat is je favoriete quote? oh ik heb er te veel... ik kan echt niet kiezen... maandelijk maak ik een quote-blog en daar zitten er veel mooie bij. Als het maar lief is en uit het hart. En liefde... ik heb veel liefde nodig.
 11. Heb je een tip voor andere beginnende bloggers? Wees jezelf en kijk niet naar cijfers.
Aan wie geef ik deze Award door?
1. Lippylash: because it is you Natasha :-) En wat ga ik jou missen zeg... :/
2. Candyandtreats: because it is you Liesbeth :-)
3. Valleydoll: because it is you Eva :-)
4. Beautytalk: omdat je ook een West-Vlaamse bent en ik je blog graag volg
5. Beautygoddess: shame on me lieve Deb, ik moet weer meer blogs lezen!! Maar ben je niet vergeten :-)

Mijn vragen voor jullie!
 1. Wat is de meest mooie stad in het buitenland dat je ooit zag en waarom?
 2. Wat is je lievelingsgerecht?
 3. Wat is jouw most guilty pleasure?
 4. Modevraagje: wat is je favoriete kledingstuk uit je kast dat je zeker nooit kwijt wil?
 5. Wie bel je het eerst in nood?
 6. High heels of liever plat?
 7. Interieurtip om je huis warm op te smukken?
 8. Wat is je favoriete make-upproduct?
 9. Wat is jouw lievelingsparfum?
 10. Wat is het liefste dat iemand ooit tegen je zei?
Succes! 

vergeet niet mee te dingen naar de giveaway!

2 opmerkingen:

 1. Superleuk om te lezen, er ook wel heel herkenbaar :-). Barcelona, my favorite city... (Ondertussen 2x geweest). Ibiza en Miami zijn beiden zeer leuk om te doen! New York zal ik in het najaar voor de eerste keer bezoeken, met een lege valies hihi. Gucci Guilty gebruik ik ook op dit moment, zalig geurtje! En ik ben ook West-Vlaamse, maar ben de liefde gevolgd naar Antwerpen.

  Dat al jouw wensen nog mogen uitkomen!

  Cindy x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi leuke tag ! Merci Jemke ;-)

  BeantwoordenVerwijderen