vrijdag 31 januari 2014

Fashion News #Vero Moda

Indien je fan bent van Vero Moda, dan raad ik je aan om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Geregeld krijg je wat nieuws binnen in je mailbox. Telkens neem ik de tijd om es te piepen wat de mode is, wat ze te bieden hebben en dat aan budgetprijzen. Leuk toch?!
Ik ben fan! Ook de kwaliteit is echt niet slecht, ik heb niet te klagen!


En kreeg ik nu niet weer zo'n mail binnen zeker? En was het nu wel niet weer mijn ding? Dju toch, de nieuwe maand moet nog beginnen en ik wil al weer iets nieuws. Het Grote Gat In Mijn Hand-Syndroom doet weer zijn werk. Can't help. I help the economy, right? :-)

Er zijn kleedjes, de noisy may collectie, in city collectie en desert tribal. Ik maakte al een selectie voor jullie.

1. kleedjes



2. Noisy May



3. Desert tribal



De lange rok! die is hé-le-maal in! Haal hem snel in huis en je scoort! Durven is de boodschap!



En wat vind je ervan? Zit er iets tussen waarvoor je al naar de winkel wil snellen? Of liever online?


with style

xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

woensdag 29 januari 2014

New Brand

Als modeliefhebber kijk ik graag uit naar leuke nieuwtjes en nieuwe merken. Het is als blogger mijn plicht om dat met jullie te delen. Het is als fashionlover en ik-wil-niet-dat-iedereen-me-kopieert ook mijn recht om dat niet te doen. Maar bon. Los daarvan. Je weet nu dat ik je graag inspireer :-)

Via zo'n medium kwam ik terecht op een winkel die het merk MARIE-SIXTINE verkoopt.
Jemmie ging op onderzoek... Dat sprak me direct aan en daar wou ik het nu toch wel es over hebben. Misschien kende je het al, misschien is het ook nieuw voor jou.

De ontwerpster is een Franse meid uit Parijs en sinds 2010 begon ze aan haar eigen label met het oog op kwalitatief materiaal, vnl. knitwear. Ze benoemt het zelf als bohemian chiq, design basics met een fashion twist. Daar kan ik me perfect in vinden. En jij?
Klaar voor een overload aan pics? Laat je me weten wat je leuk vindt?



















with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

dinsdag 28 januari 2014

Fashion Tag

Tag's... je leest ze op veel mode en beauty-blogs. Ik vind ze leuk om te lezen omdat je dan iets meer leert kennen over de persoon achter de blogster. Eefje van Beautytalk schrijft af en toe wel eens een tag die ik leuk vind. Ik moet de alfabettag nog maken, maar deze leek me ook leuk om met jullie te delen: Een Fashion Tag ! Jah, eentje dat mij op het lijf is geschreven hoor ik je denken? Right!


Wat betekent fashion voor jou? 

Mode is steeds meer beginnen betekenen voor mij sinds ik mama ben geworden. Ik vind het belangrijk om er elke dag goed en hip uit te zien. Ik leef me dan ook helemaal uit om nieuwe outfits te creëren en de mode te volgen. Wat niet wil zeggen dat elke trend klakkeloos deel, want ik skip ook wel es een trend. Je kan niet alles mooi vinden ook.

Hoe beschrijf je je kledingstijl?
Soms sporty casual, soms casual chique en heel af en toe een tikkeltje overdressed. (wat volgens icoon Marilyn Monroe niet kan, en i believe her!)
Ik wil geen grijze muis zijn. Maar het blijft wel altijd stijlvol en draagbaar.



Wat is je favoriete modestad?

euh... New York denk ik, maar ben er nog niet geweest; Ik wil ook graag nog es naar Parijs en Barcelona. Milaan mag ook, daar ben ik veel te kort geweest.



Bij welke winkel slaag je altijd?

Budget: Zara (maar geen angorawol-toestanden...), heel soms eens h&m, Vero Moda
Duurdere merken: Anna Rachele, Supertrash, Maison Scotch, 10 days
Online.. modemusthaves.nl is mijn favoriete webshop: ik zou er ongelukken voor doen :-p


Welke winkel bezoek je graag, maar slaag je niet altijd?

Machteld in Zedelgem voor de duurdere merken, Close-Up voor de budgetstuff


Hoeveel geef jij uit aan kleding?
ik koop maandelijks wel iets, en een vrouw zit al snel aan 100 euro per maand voor schoenen/ kledij / accessoires

Heb je een item in je kast dat je nog nooit hebt gedragen?
yes... ik koop nu enkel nog 'yes, dat is het'-items. ik heb een kleedje in groen met roze strikjes op die ik nog nooit heb aangedaan....

Heb je een fashiongeheim?
Draag wat je graag ziet! Je moet je goed voelen in je kledij. en als je toch een beetje oog hebt voor mode, volg dan een beetje te trends.  Wie wil er nu niet goed uitzien?



Mijn kast hangt vol met…
zwart! Ik neig heel vaak naar zwart. Vooral voor de  winterperiode dan. Ik heb ook veel kleur hoor, maar toch. Ik draag vaak leggings met tunieken voor casual overdag, ik heb zeker meer dan 10 blazers in alle kleuren en prints. Ook broeken zijn meestal met prints.






Wat is je meest comfortabele item?
goh... mijn laatste nieuwe broek die ik in de Zara kocht tijdens de solden: comfy sportieve broek. Al draag ik ook graag jeans on a lazy day.

 i love my new look!

Welk item zou je voor geen goud dragen?

Da's een moeilijke... een ouderwetse rok van de jaren stilletjes. Kortom iets dat niet 'ik' is, zal ik niet dragen.

Wat is jouw go-to outfit wanneer je geen idee hebt wat je moet dragen?
THE LBD: the little black dress! daar kun je niet mee missen! Met een leuke pump of enkellaarsje, een hippe blazer en je bent af! Een accessoire, groot of klein is ook altijd perfect om je outfit af te maken.

Is er één fashion trend waarvan je wilt dat die blijft of terug komt?
Zwart blijft altijd mode en daar treur ik niet om. Maar de trend van nu: pastel, enkellaarsjes en grote accessoires vind ik écht helemaal mijn ding.




Neem gerust deze tag over op jouw blog, ik lees het graag!


with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!








maandag 27 januari 2014

You can leave your hat on

Frank heeft het gezegd... het wordt kouder... en dat heb ik al gemerkt deze week.  De lente laat nog even op zich wachten en misschien maar goed, want die klimaatverwarring... wie heeft er deugd van? Het hoeft voor mij niet te sneeuwen of te vriezen, maar misschien kan dat toch eens geen kwaad. Al krijg ik wel zin in de nieuwe collectie en andere kleurtjes dan grijs en zwart (in mijn kleerkast overheerst dat toch, zeker in de winter).



Soit, ik ga het over mutsen hebben.  Misschien kun je nog in de laatste dagen van de solden iets op de kop tikken voor een mogelijk eerste winterprikje.




De beanie is echt hot en dus helemaal in! Een beanie is een muts dat zo wat afhangend is achteraan. In alle kleuren te verkrijgen, meestal gebreide versie. Lekker warm en toch hip de winter in.





Zeker ook voor de mannen!! En het is niet omdat David het draagt dat het mooi is, het IS gewoon cool! Ook voor mannen! Try it at home!

de beanie met opschrift vind je ook overal en zijn ook erg leuk! (hier)




with style
xoxo



Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!




vrijdag 24 januari 2014

Special brides

Als je mij al een beetje kent, dan moet ik het niet weg steken... ik wil heel graag trouwen! Ooit... Maar liefst als ik nog een rank lijf heb (giechelt) ... bon, laat ons zeggen er nog jong en fris uitzie en een mooi slank wit kleed kan dragen. Ik kijk heel graag naar huwelijkskledij, maar bij mij mag het dat tikkeltje meer zijn. Geen traditioneel kleed en liefst wit. Ja, ook al heb ik al twee kinderen (knipoogt).
LIefst op maat en naar mijn smaak gemaakt. Een Jemmie-kleed, mij op het lijf geschreven. Hét kleed dat ik voor ogen heb, staat hier niet bij. Ik wou gewoon eens tonen wat ik leuk vind. Vooral omdat het speciaal is en niet traditioneel.


This my favorite !! Deze vind ik heel erg mooi! Normaal gezien niet zo'n fan van bustier-modellekes, maar deze vind ik wauw! I love tule!

  voor mij te bombastisch en te nude voor een trouwkleed

  te doorschijnend voor mij maar het heeft wel iets vind ik

 de bovenkant vind ik mooi, zou tule doen onderaan

 vind de schoentjes leuk eronder :) en ik vind het wel wat hebben.
 niet mijn eerste keuze, maar niet mis

 pretty back


love the shoes and skirt! #pink

OOOOORRRRR je kan het over een hele andere boeg gooien... en het lijkt me echt super! 
Vorig jaar deed mijn dochter haar eerste communie en ik wou dat ze in een jumpsuit haar feest vierde. Helaas kon ik haar niet overhalen. Gelukkig wel een leuk en mooi alternatief gevonden. Een jumpsuit is toch wel super zeker? Ik ben de eerste om te zeggen, "JA! Doe dat! Scoren!" En dan knaagt er tegelijk iets bij mij... hmm... trouwen doe je (normaal gezien) maar één keer en dat moet dan wel in een wit kleed zijn. Of is dat té traditioneel gedacht? Hmm het overwegen waard...

 met een kantje aan maakt het wel iets vrouwelijker #J. Crew


Viktor & Rolf 


with style
xoxo


Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

donderdag 23 januari 2014

Prima Donna #swimwear voor een maatje meer

Helaas ben ik niet gezegend met een ferm balkon. Wie dit wel is, wil dan weer wat minder boezem... Vrouwen, we zijn nooit content, zo blijkt soms wel eens. Nu goed, rugpijn is ook niet leuk als dat van je boezem komt. Of je nu grote borsten hebben of niet, we willen allemaal mooie lingerie en badmode. Dus het leek me wel een geschikt moment om ook eens de dames met een grotere boezem tips te geven over nieuwe badlingerie. We kunnen ondertussen al verlangen naar de zomer.

Prima Donna, een lingeriemerk, is gekend voor haar grote cupmaten. Ze hebben nu ook een mooie lijn voor aan zee of in het zwembad. De badmode is echt prachtig, met een snuifje retro. Voor elk wat wils: polkadots, alle kleuren, lekker fel en met of zonder strikje. Ik pikte enkele foto's van hun site.


  polkadots #vleugje retro

 vurig rood

 print

met een structuur en strikje

Vorige week was er een modeshow in Antwerpen op de Pureliner Partyboot. Leuke locatie hé als het over badmode gaat?!


with style
xoxo


Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

dinsdag 21 januari 2014

Quotes

Blijkbaar scoren de postjes over de quotes goed en ik vind het ook leuk. In veel quotes kan ik me best vinden...

 i am... Lucky girl

 gniffel gniffel 




 true true true! 


geeuw






en er zitten er veel in #big heart for lovely people

 uhu... indeed... 


hihi sorry maar 't is waar :-) 


ik mag momenteel niet klagen 
#de weegschaal, mijn vriend #grappige quote! 


 i need your hug # i wanna feel home 


with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!