maandag 13 januari 2014

Zomertipje #Pomme de Lovely

Nu het toch nog niet echt wintert, de winkels al de nieuwe collecties beginnen uit te stallen, kan ik jullie alvast enkele tips meegeven. Misschien heb jij enkele feesten in het vooruitzicht en wil je al eens denken wat je zal dragen. Of stel je je de vraag wat hét kleur van de zomer wordt?


Het modemerk Anna Rachele is altijd een stapje vooruit. Twee jaar geleden voorspelden ze groen: smaragd tot muntgroen... je kon er niet onderuit! Vorig jaar voorspelden ze oceaanblauw! Wel, deze zomer ga je dat zeker terugvinden! In SS14 vind je ook vooral ROZE terug: zachte pasteltinten. Niet meer zoveel dat fluo-gedoe... dat raakt voorbijgestreefd. Het kan nog, maar ik zou er niet in overdrijven.

Pretty in pastels... ik zei het al drie zomers terug :-) Dus ik kan mijn 'oude spullen' uit halen en jah... nieuwe die komen er altijd bij. Ik kan er niet aandoen. (lacht stiekem)

La Pomme de Lovely, het handtassenmerk waarbij La Dexters hét model is, weet het ook...
Kijk maar eens mee wat ze te bieden hebben. Zacht pastel, it will be!
Wat je ook niet mag vergeten, is shiny blinken in goud! Reken maar dat de metallics blijven, dus je herfstaankopen zijn nog niet verloren ;-)


deze handtas vind ik zeer mooi! goh ja, en de schoentjes ook :-) 

deze enkellaarsjes zouden ook wel nog in mijn schoenkast passen 


 P.R.E.T.T.Y.Y.Y.Y.Y.Y!!!


Heaven, ik zeg u, dit is hemels.
Dit wil ik aan mijn voeten én aan mijn arm! 

Ken je Pomme de Lovely? Heb jij er al iets van of staat er nu ondertussen iets op je verlanglijstje?


with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!


2 opmerkingen: