maandag 3 november 2014

Skincare by AURIGA #review

Hoe ouder ik word, hoe bewuster ik word van mijn huid en hoe meer ik ze ook wil verzorgen. Ik was dan ook heel blij dat ik dit pakketje mocht testen. Dat werd ondertussen uitgebreid gedaan, en ik ben hier zo tevreden van. Het maskertje vind ik top! Ik kijk zelfs uit naar mijn ritueel om mijn gezicht te peelen.  Het is een hele boterham. Zet u, neem een tasje thee en lees het es rustig door :-)

Om eerlijk te zijn kende ik het merk niet, en weet je... Auriga bestaat al 15 jaar! Ze vieren dan ook hun verjaardag en daarom wil ik er graag wat meer over vertellen.AURIGA, het merk heeft deze lijn FLAVO-C uitgebracht en bestaat uit verschillende flesjes of tubes.
Er is het serum, de moisturizing crème en ook nog het masker waar ik geweldig verzot op ben.

Maar laat ons beginnen bij het serum: dit is een anti-ageingserum voor de normale tot droge huid met een inhoud van vitamine C en Ginkgo Biloba. Deze twee doen wonders voor je rimpels en doffe teint van je gelaat. Aan de geur moest ik even wennen, redelijk indringend vind ik, maar ik heb dan ook een goeie reukzin. Ik kan het moeilijk beschrijven, maar eens op je huid merk je daar niets meer van.
Je kan het ook perfect doseren, door het pompje.

Daarop volgend heb je het Forte Serum, een intensievere versie van het gewone serum om ook veroudering tegen te gaan. Wat is het verschil met de voorgaande ? Deze bevat meer vitamine C en ook nog extra ferulazuur. Diepere groeven zou je hiermee de baas moeten kunnen. Gelukkig heb ik daar nog 'last' van en heb deze dus ook niet moeten toepassen. Dit heeft ook zo'n pompje zoals hierboven.

De bovenste foto : mini-bottletjes , de FLASH, bedoeld als lift van je huid. Bye bye plastisch chirurg :-) Dit serum zorgt ervoor dat de proteïnen erin op je huidoppervlak liggen en alles gladstrijken.
De vloeistof voelt fris aan, ruikt zachter ook en dringt direct in. Je brengt dit aan na je foundation, maar voor je je gezicht gaat afpoederen. Waar ga je smeren? Op je voorhoofd, rond de mond of rond de ogen. De plekjes inderdaad waar je de meeste rimpeltjes krijgt.Third: de crème, een beetje een soort van dagcrème zeg maar. Omdat het in dezelfde lijn zit, zit er uiteraard ook vitamine C in, maar ook hyaluronic Acid. Hier eveneens perfect te doseren, met 1 keer pompen heb je genoeg crème om je gezicht in te wrijven. Ik hou ook wel van dit product. Het ruikt zachter en dringt snel in. Het is een moisturizing crème, eveneens om veroudering tegen te gaan. Ik heb het gebruikt, maar ik merk nu geen verschil... Wat niet wil zeggen dat het niet werkt. Ik weet niet of ik misschien meer rimpels zou gehad hebben indien ik het niet gebruikte. ;-)
En ten tweede... ik maak nu voorlopig (daarom preventief smeren!) niet snel rimpels aan, dus ik denk dat ik mag zeggen dat ik gezegend ben met een goeie strakke huid.

En dan... last but nog least! Het zuiverend masker. Ik.ben.hier.helemaal.weg.van.! Duidelijk?
De geur was ook écht wennen! De eerste keer prikte het zelfs in m'n ogen, vond het ook nogal doordringend. Niet trunten, dacht ik. Smeren meid! Testen die handel. Ondertussen kijk ik echt uit om het te gebruiken.
Je wrijft je hele gelaat in, je neemt de hals mee. Let op voor de zone rond je ogen. Ondertussen ga ik in bad, lees wat in mijn boek. Eens de 'zalf' of het 'smeersel' zeg maar is opgedroogd, dan begint het pas!
Je kan het opgedroogde 'velletje' afpellen van je gezicht. (iew!)
Mijn gelaat is gezuiverd, voelt ontzettend zacht aan, kortom : ik ben hier uiterst tevreden over! (yay!)

Wat doet het masker nu juist? Het werkt zuiverend en maakt je huid klaar voor de rest van het gamma. Maar ik smeer niet alles. Ik gebruik enkel het masker en de crème omdat ik nog een jonge huid heb. Al raad ik het zeker aan, want ik vind het wel een goede lijn.


bovenste foto: met masker uitgesmeerd op het gezicht, onderste foto's: tijdens het weghalen van het masker waardoor je huid gezuiverd is en aanvoelt als een babyvelletje. :) Happy times!

Kende jij dit merk al? Ben jij ook benieuwd om het te gebruiken?


Flavo-C Serum - 15 / 30 ml voor € 28,00 / 39,00
Flavo-C Forte - 15 / 30 ml voor € 32,00 / 49,00
Flavo-C Flash - 2 x 3 ml voor € 26,00
Flavo-C Cream - 30 ml voor € 25,00
Flavo-C Mask - 50 ml voor € 27,00
Flavo-C Tonic - 200 ml voor € 10,00

with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

1 opmerking: