maandag 26 maart 2012

Summer On Your Nails!

Op aanvraag een blog over de kleurentrends van deze zomer. Ik heb zelf gelnagels omdat ik dat mooi vind en omdat het voor mij de beste oplossing is. Ik was ooit als jonge spring-in-'t-veld (dat ben ik nog steeds wel een beetje) een nagelbijter, maar dat is nu gelukkig niet meer zo! Met dank aan mijn nagelstyliste die altijd zorgt voor mooie verzorgde nagels en dus ook handen. Ik draag dit aspect hoog in het vaandel! Welke vrouw wil nu niet netjes voor de dag komen? Dus ook de handjes moeten piccobello in orde zijn. Om de 3 à 4 weken worden ze voorzien van een nieuw kleurtje. In de winter gaan we voor de donkere tinten: Astrid Bryan-zwart, donkergrijs, kaki-groen en kers(t)rood past altijd!


Voor de komende zomer mag het wat vrolijker en kleurrijker en gaan we voor de flashy kleurtjes of de pasteltinten. (zie blog over stijltips) Ik vind nude erg leuk, past bij alles! Dan wil ik ook wel es taupe, vieux roze (heb ik nu al 2 keer genomen, want past ook bij elke outfit), oranje, geel (had ik vorig jaar en moest er eerst erg aan wennen maar ik waag mij er nog es aan), muntgroen,...
Volgende keer ga ik voor een french manicure (met witte randje is welgekend uiteraard), want dat is wel al heel erg lang geleden. Sinds de kleurgel er kwam, ging ik steeds voor kleur. Maar deze keer is het de moderne versie... I keep you posted! Ik kijk er al naar uit!

Bekende nagellakjes: Chanel, Dior, ProNails, YSL, OPI, Catrice, Deborah Lipmann, Essence, Essentiel, Sephora, and sooooo many more! Ga gewoon eens langs in het Kruidvat, Inno of Ici Paris XL en je vindt gegarandeerd jouw juiste kleurtje!
Nude-trend zet zich voort! Dus je kan ook voor de zachte tinten als taupe, zachtroze, huidskleur,...

Of ben je een durver? Je kan ook all the way gaan en kiezen voor een 'ferme' nailart, maar dat is niet zo voor mij weggelegd. Al vind ik het wel leuk om te zien bij iemand anders: bloemenprint, verschillende kleuren op 1 nagel, smurfenblauw of 'crackle'. Do you like this? Het crackl'en vind ik persoonlijk niet zo mooi. Over smaak valt niet te twisten hé ;-)



















I feel the summer already! And you?

with style
x

7 opmerkingen:

  1. Idd super tof die felle kleurtjes!
    Nude is ook één van mijn favorieten. Gebruik dan Chanel jade rose. Ook gris particulière is mooi! Als het echt zomert, dan de felle kleurtjes! Latina red, pink lemonade van Isadora (te koop bij schoonheidspecialiste)zijn lekker flashy. Subtieler en echt lentefris is dan het kleurtje "milkshake" (ook Isadora)
    Kaki staat ook in mijn kast. Oogt iets stoerder hé ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. girly stoer is ook leuk é! Merci voor de tip! En al die namen, dat alleen al vind ik super! tx xx

      Verwijderen
  2. muntgroen doe ik alleen aan mijn teennagels in de zomer, met open schoentje. Lekker subtiel voor de niet zó gedurfde vrouw :-) maar zeker een leuk kleurtje! en het past bij veel, vind ik...x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I love color :-) Hoe feller hoe beter :-) Maar een nudie op tijd en stond kan ik ook wel apreccieren :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb alle kleuren van Rituals :-) (inculsief base and topcoat)
    Ik was indertijd ook een nagelbijtertje maar ben zo blij dat ik dit heb overwonnen ;-) mooie nagels zijn superbelangrijk... en regelmatig ander kleurtje (passend bij mijn outfit) minstens even belangrijk :-). Ook teennagels moeten eraan geloven :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ga er me toch eens aan wagen... heb er zin in. Ik zal me een fel rozeke aanschaffen en een nude.
    Zag gisteren dat ook verzorgde korte nagels in zijn. Ik spaar altijd maar voor wat langere, maar het lukt me niet om ze te houden. Ik denk dat het aan dat bord en krijt ligt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. vree goed! kort en verzorgd is ook mooi! :-) Kom ze maar es showen e dan ;-)

      Verwijderen