maandag 12 maart 2012

Het laatste chocolaatje...

...is het lekkerste!
...is het mijne! sorryyyy :-)

Herken je die ervaring dat je als kind in het pralinedoosje zit te neuzen en proeft...
maar ohjee, je lust het niet! 't is ene met drank (oeps!) Maar je bent pas 10 en je vindt dat toch écht niet zo lekker (iiieeeuw wie vindt dat wel denk je dan?) Och ja, dat is toch snel opgelost?! We leggen het gewoon terug, duwen het in een hoekje of tegen een andere praline. Geen kat die dat ziet...
Mijn zussen en ma lachen er nog steeds om (en ik ben een jonge 30'er).
Je moet niet alles geloven wat ze vertellen hoor ;-)

Maar nu? hmmm ik laat geen enkel chocolaatje liggen. En als er nu eentje tussen zit dat ik niet lust, dan eet ik hem toch op. Maar die smaak blijft dan hangen... Hoe los ik dat op? Very easy! Dan eet ik toch gewoon nog eentje (of 2 of 3) waarvan ik zeker ben dat ik 'em echt lekker vind (ech lekker!)

Joepie, Easter is coming! Helaas kan ik niet wachten op de Paashaas en heb ik al eitjes in huis gehaald (er klaagt toch niemand thuis dus zo erg zal het wel niet zijn)
Al is het enkel al voor de leuke kleurtjes van hun jasje. Moet je in huis hebben, toch?!Mijn lievelingspraline is pure chocolade met praliné. Erg simpel eigenlijk. Een kleine mix van kleurtjes en smaken. Mijn favoriete van deze zijn: pure chocolade met speculoos (de blauwe). Het eitje met nougat - met het lichtgroene papiertje - weet ik ook wel te smaken. Of de rode met cranberry-taste! MmmmmmJe hoeft je helemaal niet schuldig te voelen. Je bent heus niet de enige die paaseitjes lekker vindt en er soms teveel van eet (niet waar RedHotJillyPeppers ? ;-)

Geniet gewoon van het allerlaatste chocolaatje, want die smaakt het best! (lees maar onderstaande link, artikel uit Goed Gevoel van 10 februari 2012) http://www.goedgevoel.be/gg/nl/758/Chocolade/article/detail/1392867/2012/02/10/Waarom-de-laatste-praline-uit-de-doos-altijd-de-lekkerste-is.dhtml

En nu mijn tandjes poetsen ;-)

with style
x

4 opmerkingen:

 1. MMM chocolade... ben gewoon verslaafd! Maar oppassen geblazen... mijn dikmaker...met Pasen die eraan komt wordt het gevaarlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. sporten é... dan voel ik me niet schuldig ;-) Geniet er maar gewoon van!

   Verwijderen
 2. Tja, dat wordt niet meer gewoon spinnen, dat wordt een weekje Spinning XL ;-)

  Gr,
  D.

  BeantwoordenVerwijderen