woensdag 7 maart 2012

Oosters....nature... RITUALS!

"Met een beetje extra aandacht voor de kleine genoegens van het leven transformeer je je dagelijkse routines in mooie rituelen", zo begon in 2000 het verhaal van Rituals, opgericht door Raymond Cloosterman. Wauw! Wie kent het nu nog niet? Niets leuker om je dag te starten met beauty and health om de dag door te komen!Ik heb de douchegel 'rice milk and cherry blossom', maar daar hoort nu ook de bodycrème bij. Ook na het sporten vind ik het leuk om te genieten van mijn portie Rituals :-)
Thuis heb ik ook de geurstokjes - mijn lievelingsgeur is Sweet Sunrise -  of de geurkaarsen. Die ogen bovendien ook nog mooi in je interieur.

Ik heb een nieuwe lading gekocht dankzij mijn lieve metekindje Marie-Lou die mij een bon cadeau deed voor Kerst. Maar ik heb nog wat centjes over, die spaar ik voor de volgende Rituals-date ;-)

Qua make-up heb ik nog niet veel gekocht van Rituals. Jullie wel?
Ik heb de bronzer/highlighter en eigenlijk best tevreden over, al gebruik ik hem vooral als MUA (make-upartist). Geef me gerust jullie ervaring, dan kan ik ook die eens iets uittesten.


with style 
x

5 opmerkingen:

 1. Lieve Jemke

  Ik heb er ook nog geen make-up van geprobeerd maar wel eens de gezichtszeep en de reinigingsmelk en -lotion en dat vond ik niet zo goed. De zeep ruikt een beetje te mannelijk voor mij en de reinigingsproducten roken lekker maar dat was het ook. Ik vind het vooral een leuk merk voor geurtjes, badritueeltjes, douche en bodycrèmes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de Awareness-masker (moet je niet afwassen zelfs, mag je zo mee gaan slapen) en die vind ik wel goed. De dagcrème gebruik ik eigenlijk niet meer, dat zal misschien ook z'n redenen hebben ;-)

   Verwijderen
 2. Mijn lievelingsgeur is ook Sweet Sunrise. Ik heb er geen make up van, wie weet ga ik er deze week eens rondsnuffelen om wat lekker geurende Rituals...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik enkel en alleen de rode flesje voor mij! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb van Rituals eigenlijk enkel nog maar een geurkaars geprobeerd (green tea denk ik) maar ik wil zeker hun andere producten ook eens testen.

  BeantwoordenVerwijderen