woensdag 21 maart 2012

Bling bling! Watch the watch!

Welke vrouw houdt nu niet van wat bling bling? Ik alvast wel! Ik switch graag, dus ik heb een en ander liggen. Het een is al wat duurder dan het ander, maar ik heb weinig juwelen met een grote emotionele betekenis dus ik kan wel eens veranderen.

Deze winter droeg ik graag zwarte kledij, soms met een touch of colour, soms ook just a lady in black.
Mijn accessoires passen altijd bij de kleuren van mijn outfit. Dus... zwart uurwerk! Maaaar...
Een uurwerk alleen is maar alleen hé, dus doen we er een paar armbandjes bij. Bij een avondje uit gaan we over the top en hangt heel die arm bijna vol. Op een werkdag draag ik het met 2 armbandjes bij. Van Hultquist.
Mijn 2 HULTQUIST-armbanden zijn met echte Swarovski-steentjes. De bandjes zijn zwart, maar ze bestaan ook in andere kleuren. Het armbandje met de bolletjes heet SHAMBALA, daarvoor alleen al wou ik het hebben! Celebs, zelfs mannen zoals P Diddy, Jay Z,... dragen disco ball-bracelets!Ik voel me er ook erg goed bij, het past bij zoveel en ik ben elke dag op en top gekleed met een mooi armbandje erbij. En een klein detail... wat ik ook leuk vind, is het logo van het merk. De Q is een hartje. Het zit 'em soms in de kleine dingen!
Hultquist komt uit Kopenhagen en bestaat al sinds... mijn geboorte (!!)
Check hun site maar eens en 'you will fall in love too'!
http://www.hultquist-copenhagen.com/cms/en-gb/Frontpage

Door de eerste zonnestralen verlang ik wel naar nieuwe kleurtjes en dus nieuwe bracelets... wordt dus nog vervolgd! Maar ik heb ondertussen wel al een rosé uurwerk gekocht. Roségold is totally in! 


En ook dit uurwerk wou niet eenzaam aan mijn arm hangen, dus vergezelde ik het met 3 armbandjes die... blinken uiteraard! By the way, mijn uurwerk is een look-a-like van Michael Kors, maar deze is een stuk goedkoper. Al wil ik wel graag een echte rond mijn pols... Met een handtas van Michael Kors ben ik zeker ook heel blij! (hint hint)

Wat is jouw favoriete armband of juweeltje van het moment? Of heb je juwelen die je nooit uit doet omdat het een emotionele bijbetekenis heeft?

with style
x

4 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf geen 'waardevolle' juwelen omdat ik veel van afwisseling hou...Alhoewel, 'k zou liegen, heb een paar dure oorbellen die ik van m'n mama kreeg :-)

  Ik ga ook door zo van die fases, 't ene moment ben ik een ringenmadam, een ander moment een oorbellenmadam, en ik heb opgemerkt dat ik armbanden meestal alleen maar draag in de zomer. Omdat ik het mooier vind staan op een blote huid. Maar da's persoonlijke smaak hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nu een felroze swatch, maar dat rosé uurwerk is supermooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je Petra. Het is van Oozoo, echt niet duur! Da's ook es leuk é. Misschien ook wel ergens in de buurt bij jou te verkrijgen ;-)

   Verwijderen