dinsdag 6 maart 2012

Le quiche, c'est chique (en vooral lekker!)

Gisteren kwam mijn lieve vriendinnetje Sofie Byttebier (ofwel MsAprilFish, dus volg haar blog ook maar want die is suuuuperleuk om dagelijks te lezen! #de krant lees je toch ook dagelijks?) langs op haar vrije dag om mijn blog online te zetten en vooral ook om nog es gezellig bij elkaar te zijn en te kletsen over -tja, wat denk je- bloggen, mode, vanalles eigenlijk!

Buiten regende (of zelfs sneeuwen ergens te lande) het te hard naar ons gedacht, want we verlangen zooooo naar de zon, wat kleurtjes en zomerse spullen. Dus we zorgen al voor wat kleur in onze outfit of accessoires! "Bye Bye Mr. Winter", zou Sofie zeggen. En gelijk heeft ze.
Euh, je ziet enkel roze aan haar ogen? Sofie had ook nog roze nagellak aan en een roze jeansbroek.


Ik dacht bij mezelf wat moet ik klaar maken om te eten als ze naar me komt (ik wil scoren, want liefde gaat niet alleen door de maag bij mannen hoor!) en al snel kwam het idee om de zomer in huis te halen met geurende basilicum en zongedroogde tomaten in een overheerlijke quiche. Ik heb er nog wat andere ingrediënten bij gedaan: hamblokjes, gerookte zalmstukjes, mozzarella en het ei-roommengsel. Het was eerlijk gezegd mijn eerste zelfgemaakt homemade-quiche! En... het smaakte! We proefden gewoon de zon op onze tong!  So i was proud!


Ik kan toch moeilijk enkel die quiche presenteren? Daar hoort toch ook nog iets gezond bij, niet? ;-) Daarom een slaatje (veldsla en ruccola) met een zelfgemaakte vinaigrette op basis van passievrucht. Mmmm njammie!!
En het is bovendien heel simpel om te bereiden: vruchtvlees van de passievrucht (3 stuks), 1 el honing, 1 el olijfolie, pezo op smaak en klaar!


Probeer ook maar eens, je zal me gelijk geven. Laat dan maar een reactie na :-)



Maar dat was nog niet alles! Samen met Sofie lanceerden we deze blog en net voor ik ging slapen had ik 598 visitors (oooooh wauw!!! NOW i'm proud!!! Ik moet dringend aan mijn beautysleep beginnen, maar ik moet die 600 toch halen voor ik ga slapen, niet?) en 8 'followers'. Mijn facebookpagina telt momenteel 25 'likers'. And i like it!

Dat verdiende toch écht wel een glaasje bubbels! En daar hebben we samen op geklonken! Bij deze bedankt Sofie! Je zit voor altijd in mijn hartje!


with style
x



7 opmerkingen:

  1. Hmm ziet er echt lekker uit! :)

    Love, A.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh zo lief! :) Het was een superlekkere quiche, ik ga deze vlug voor mezelf maken! Ik at deze middag mijn "doggybag" (lees 2 stukken van deze overheerlijke quiche) als lunch gegeten!

    Dikke zoen en merci voor alle lieve woorden, je hebt ook une place résrevée dans mon coeur! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. allemaal waarheid dus mag gezegd zijn. en nu nog veel followers bij voor jou ook é. :-))
      x

      Verwijderen
  3. Ziet er idd super lekker uit! Zal ik heel snel uitproberen.
    En als twee toffe madammen zoals jullie de hoofden samen steken, moet dat een sprankelend resultaat opleveren, hé! Letterlijk en figuurlijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Jempie, zou wel eens je lekkere quiche willen uitproberen, ziet er overhéérlijk uit! Geniet nog van je followers en likers! Veel liefs x

    BeantwoordenVerwijderen