zaterdag 20 april 2013

Webshop #Pied de Poule #Oostende

Hello fashionlooooovers

Goed en groot nieuws! Pied de Poule is een toffe stijlvolle kledingzaak in Oostende die je gewoon MOET kennen. Geen excuus meer als je het te ver vindt of wat dan ook, vanaf 23 april heeft Lindsey ook een webshop. Marc Jacobs, Isabel Marant, Filles à Papa, Free City, Equipment,... flaneren haar etalages: juwelen, kledij, shoewear,... alles voor je volledige outfit!

Woon je dus wat verder, of geraak je niet echt tot in de winkels omdat je een busy woman bent, gelijk welke reden is goed om eens te surfen naar de webshop van Pied de Poule. Nu nog even niet online, maar neem alvast een kijkje op haar website (klik hier) en haar facebookpage (like here).
En ben je de shopper die graag de stofjes in handen heeft, kom dan met even veel plezier naar de winkel in Oostende, gevestigd in de Rogierlaan!

Enkele sfeerbeelden van 'the making of' van de webshop met modellen Iona Van Bom, Charlotte Deschacht, fotograaf Eddy Eyckholt en me for the make-up. Lindsey is de zaakvoerster en styliste van dienst.

 iona


charlotte

  Lindsey en Iona







Ben je overtuigd? Ga je eens piepen op de webshop als ie online is? NOg even geduld... :)



with style
xoxo
Follow me on TwitterFacebook and Bloglovin. Thank you!

6 opmerkingen: