donderdag 20 maart 2014

Partyyyy! 2 jaar bloggen

Het is maart dus feest op de blog! Zin in een feestje? Ik zou zeggen: 'ik drink alvast ene op mijn 2 jaar bloggen', of ik eet een taartje om het te vieren... maar helaas! Bloggers go fit, ik mag er niet aan weerstaan... Damn!

Wie mijn blog trouw leest, weet dat ik een bezig bijtje ben. Maar dat ik ook wat teveel hooi op mijn vork heb genomen. Even had ik zin om heel veel in mijn leven te schrappen. Enkele vriendinnen riepen dat idee halt toe! MIsschien gewoon even een break, maar ook dat... Ik heb het even laten bezinken. En weet je, i can not miss this baby either... Daarom post ik zeker nog, zo vaak mogelijk. Vooral over zaken die jullie graag lezen, die ik ook leuk vind. Helaas zal het niet meer dagelijks zijn, dat heb je wellicht reeds ondervonden. The Style Avenue blijft zeker bestaan en ik heb ook zin om haar es in een nieuw jasje te steken, maar dat is nog niet voor direct.. Idee├źn genoeg! :-)

Ik vind wel dat het moet gevierd worden... misschien wel met een give away?!

Soon more! Nu genieten van mijn tweede verjaardag :-)

with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

6 opmerkingen:

 1. Daar drinken we ene op (watertje? :p)!!! Congrats darling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vier op 30 maart ook mijn (derde) blogverjaardag :D maar eerst die van mezelf zaterdag :D
  Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met je tweede blogverjaardag, keep up the good work, ook al is dat op je eigen ritme, zo moet het zijn en zal je ook betere artikels hebben!! xx

  BeantwoordenVerwijderen