vrijdag 21 maart 2014

Nacht van de Vlaamse Televisiesterren #fashion #rode loper

Nu was ik toch wel eens benieuwd hoe de sterren zich gekleed hadden op de avond van het jaar. Een uitreiking in Vlaanderen voor de beste tv en consoorten. Wel, ik denk dat stylisten nog veel werk hebben. NOg een extra programma voor Jani ook, eentje om enkele BV's te helpen. Ik heb meer 'oei' dan 'oh' gezegd... Het hoeft helemaal niet aansluitend, of een typisch lang avondkleed voor een gala te zijn. Het is juist leuk dat er eens een andere weg wordt ingeslaan, maar doe het dan juist. Met de juiste schoenen, tas en / of accessoire kan je je outfit helemaal af maken of kraken. Less is more!

Laat ons beginnen met het manvolk. Ok, kortom een kostuum en je bent af. Het hoeft niet zwart te zijn, een smalle lange zwarte das of een strikje kan! Nee, niet à la Di Rupo, maar een strikje kan best heel fancy zijn! Dit is mijn top 3 van de mannen.

3. Stan Van Samang met zijn styliste


2. Sean D'hondt en zijn echtgenote 


1. the winner!


De vrouwen... Amai, wat zat daar allemaal tussen?
Op een rijtje de ergste, most worst dressed, de vele oei's die uit mijn mond kwamen!

 Jill in de tent, ze was misschien bang dat het ging regenen en had haar paraplu zo bij de hand (die zit eronder denk ik)

ofwel staat Sofie verkeerd, ofwel is dit model niet haar ding. De kleur is perfect, maar het onderste deel van het kleedje vind ik niet geslaagd.

 Catherine Moerkerke, meisje, wat moet je verbergen? Nog zo'n tent... Jammer van je keuze!
Uw kompanen deden het beter!

 Nude schoenen : top! nude en zwart combi: top! maar de rok is te groot! Sorry, is dan niemand die dat ziet? Het moest iets korter zijn van rok, of gewoon een ander model zijn onderaan.

 Hmm, ik vrees dat Kadèr haar topjaren voorbij zijn... Komaan, zo'n knappe vrouw! Ook hier ontzettend jammer van de kledijkeuze.

 bwa ja, goed om uit te gaan eten, maar niet zo voor een galadiner. Ze heeft nochtans keuze genoeg aan kleedjes uit haar winkel... Je stelt met teleur Katja!


 oeps! Less is more.. ok, maar te kort én te bloot is not done! Het robuuste kapsel er dan nog es bij, maakt het overdressed... en dat ga ik niet snel zeggen ;-)

 mo kind toch! Met een zwarte lederen legging of met glitters was je outfit helemaal af geweest. Maar nu is het 'erover'. De laarsjes zijn best ok, maar ik vind de peeptoe te klein.

 Oh no! Je mag wel een breiboek hebben, en het goed kunnen... maar dit is toch niet mooi? 1. ze lijkt een schoolmeisje en 2. een gebreide jurk is echt niet mooi! Nee, een no-no for me!

Nu we bezig zijn, kunnen we maar verder doen... De mooie kleedjes en dan mijn top drie op het einde van deze post. PIcture-overload, can't help! En ik heb dan nog geselecteerd.

 niet mis... geen topper, maar ca va

 geslaagd! gewaagd en mooi voor een vrouw van middelbare leeftijd! Goed gedaan!

 Met zo'n lijntje en dit accentueren met een harde kleur is een goeie keuze. Ellen Petri staat hier beeldig mee! De halslijn en kant maakt de jurk romantisch. Goeie keuze!!

 Een paar stelten! Amai, wat een benen! Topkoppel!

 geslaagd, ik hou van de trend dat rokken en jurkjes tot aan de knie komen en met een print kan je ook niet missen. Well done!

Beide mooi en perfect match. I love this outfits!


 Ja! Scoren! Ik vind het een mooie kleur geel voor haar. Ze is heel stijlvol, en de jurk zit haar als gegoten. De buste is perfect!

Jammer van de pumps, ik zou een ander kleur gekozen hebben. Meer nude zoals de clutch, het zou haar nog iets verlengd hebben doordat het huidskleur is. Maar de jurk is wel m'n ding en ze straalt als nooit tevoren.


Saartje Saartje... je haren en make up zijn top! Je bent een bom van een vrouw. De keuze van een jumpsuit vind ik geweldig! Maar je schoenen... of hoe moet ik het noemen? Bad :(


MIjn top 3:

3. Valérie De Booser: een jurk uit haar winkel, de perfecte accessoires, in het bijzonder haar haarjuweel is top! Ik vind haar heel mooi hiermee, beetje bohémien-style: just perfect! Ik ben wel benieuwd naar de schoentjes eronder :-)


 2. Zohra: ik moest eerste twee keer kijken en nadenken wie het was. Maar wat een vrouw! IK heb heel erg getwijfeld of ik haar op de eerste of tweede plaats zou zetten. Misschien iets specialer met het kapsel, iets meer ofgestoken? Maar ik vind de sandaaltjes leuk en de twinset is gewoonweg prachtig! Well done! DIt wil ik ook!

1. the winner! Rani straalt, less is more: niet veel accessoires, maar wel de juist! Simpel, en een fijne zwarte clutch. Wat doorschijnend om het wat pittig te maken, wat kant is altijd mooi. Zwart scoort ook eeuwig en wat een figuur! Topvrouw! Zo wil ik er ook wel uitzien aan haar leeftijd. Très belle!

Wat vind jij?with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

4 opmerkingen:

 1. Rani was diegene die er het in het echt het mooist uitzag (ik bedoel dan haar gezicht enzo.. Wauw wat een vrouw). Ik was van de kleding vooral fan van Valerie! ZO ZO mooi!!
  Met ellen petri sta ik trouwens op de foto. Een super lieve vrouw!
  Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha schitterend geschreven ! Ik snap dat niet dat sommigen zo durven buitenkomen. Rani ziet er idd stralend uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh my, die misser zijn echt zooo fout!! Maar leuke afsluiter, de geslaagde outfits! Ik ben fan van de gele jurk van Lynn, maar inderdaad Valerie straalt ook helemaal (nu wil ik die jurk ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel leuke post! Pff amai toch veel teleurstellingen eerlijk gezegd. weinig smaak in België als je dat zo ziet :-) zeker qua schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen