woensdag 12 maart 2014

OOTD #spring is in the air

Lady in black.. ja, ik ben heel vaak helemaal in het zwart gekleed. Niet om optische illusies maar gewoon omdat ik het mooi vind. En ja, ook omdat het afslankt, maar dat is niet de hoofdreden. Dat is gewoon mooi meegenomen! De zon kwam er in de vakantie al vaak eens doorpiepen. Ok, het is nog niet heel erg warm. En toch genoot ik al van die lentekriebels, de zin in wat meer kleur. Voor pastel en gebroken wit is momenteel mijn dada. Je zal het ook merken in de rekken in de winkels: lichtblauw, lichtroze, muntgroen, licht koraal, lichtgeel. Ook op de nageltjes. pretty in pastels. Het zat er aan te komen. Drie zomers geleden zag je het al een beetje, maar nu is het helemaal in!

Hier draag ik een muntgroene broek van Pieces, van vorig jaar. De top is nieuw van Only en de bomberjacket is ook nieuw, idem Only by Tatjana Beloy (welgekend van Volt). de set: muntgroene broek, top only en bomberjacket, beige boots, oozoo watch rosé goud, en marc jacobs bracelet in rose goud, oorringen van FIVA met muntgroene libellen.

 bh'tje is van new look! voor een prikje een leuk setje! altijd leuk zo'n extraatje :-)


schoon randje in kant

 this boots are made for my feet... zalige boots in beige


tadaaaaa: le résultat! 

Heb jij ook al zin in de lentesfeer?


with style

xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

3 opmerkingen:

 1. Leuk, ik vind het jasje echt super!! Ik ben nog niet voor mijn lente-items en -kleurtjes gegaan, hier nog veel zwart, grijs, en donkere kleuren maar misschien toch eens uit de kast halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de witte top heel mooi, en lekker gewaagd met de fluoroze bh! Ik heb er ook één van Viktoria's Secret, tof kleurtje hé!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prettyyy ! Ik heb ook zin om al mijn winterkleren weg te steken en alle lente spullen boven te halen. Which totally reminds me, need new outfits ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen