donderdag 12 maart 2015

Zonnetje daar, brilletje op!

Al jaren spreek ik over een echte handtas. Al jaren spreek ik over dit en over dat. En met spreken alleen geraak je nergens. Na dan ook al drie jaar te zeuren over een echte mooie tijdloze zonnebril en niet weer eentje te moeten kiezen uit een selectie van 10 euro-zonnebrillen...


Mea Culpa! Geen verwijt naar zonnebrillen van gemiddeld 10 euro. Wil hier niemand op mijn dak en verlang nog minder naar een onnodige discussie. Bon, vorig jaar heb ik er eentje gekocht tijdens een shopweekend in Antwerpen. Een retro-modelleke met leopard-motief. Nog steeds een leuke bril. Daar niet van. Het hartje verlangde naar een deftige high class-zonnebril. Nee, mijn nek is niet high class. (gniffel)


Daarom ging ik richting Claeyssens-optiek in de Smedenstraat in Brugge. Een opticien waar ik goed geholpen was met mijn gewone bril, een Tom Ford. Dus waar ik goed gesoigneerd word, daar ga ik graag terug. Zo was het ook weer deze keer. Ik had al een model online gezien, maar dat bleek niet zo mooi te zijn op mijn snoet. Dus eens iets anders testen en het is uiteindelijk een bril geworden van TOD'S. Een pilootmodel met leer aan de armen en ook nog bovenaan de bril. Nude-kleur van leer. Dus helemaal trendy én tijdloos. Me so happy.Wat is jouw favoriete bril?


with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

5 opmerkingen:

 1. Wow, een supermooie! Zou ik maar al te graag ook dragen :-) Looking good!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit nog steeds in de fase van de 10 euro zonnebrillen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi!! Ik investeer al een tijdje in duurdere zonnebrillen. Ik heb er ééntje op sterkte en de glazen daarvan zijn immens duur, dus die gaat ook al 6 jaar mee nu... Voor de rest heb ik een Ray Ban (piloot) en nog ééntje van &Other Stories. Ik zou me er wel blut aan kunnen kopen. Favoriet is die van &Other Stories want ook op een mindere dag maakt die veel goed. ;)

  Had ik nu maar een onbeperkt budget zodat ik elke dag van gewone bril kon wisselen, hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb vier jaar geleden een Ray Ban gekocht en daar ben ik nog altijd heel blij mee.
  al wissel ik die wel af met de bril die ik jaarlijks bij de Flair koop... Klinkt misschien onnozel maar ik vind het meestal nog mooie brillen. Alleen niet zo heel erg stevig... :-)

  BeantwoordenVerwijderen