dinsdag 10 maart 2015

No more doubts

Vraag me niet hoe het komt, maar op de een of andere manier komen er de laatste tijd nogal veel uitdagingen op me af. Misschien moet ik dat wel zien al 'ja, doe dat maar, je hebt er deugd van kind!'

De boost_your_positivity vond ik echt een leuke 'challenge' voor bloggers. Het was iets dat op het goeie moment in mijn leven kwam. Misschien komt zoiets altijd wel op een juist moment in je leven, want iedereen kan een boost gebruiken, niet?
En we mogen al eens 'boffen' met onszelf en positief te zijn.

Even openhartig zijn: er staat al een tijdje een blogpost op wacht... On hold. Twijfel. Zou ik dat nu posten of niet? Want het is wel héél erg openhartig. En de mensen die mij kennen, weten dat ik een open boek ben. What you see, is what you get. Je ziet gewoon direct aan mij als er iets is of hoe happy ik ben (of net niet). De wereld mag het weten. En toch... veel twijfel. Uit ervaring heb ik al geleerd dat als ik twijfel ik het beter niet kies of doe. Twijfel is niet zeker zijn dus een 'no'. Wat niet  wil zeggen dat het geen 'ja' kan worden...
En vandaag kreeg ik post in de mailbox met een artikel over twee dames die hun eigen soort 'vasten' hebben 'uitgevonden'. Het is me precies weer voorgeschoteld, mij op het lijf geschreven. Lees het artikel maar en laat me weten als  je ook wil mee doen. Ik kan echt geen 'nee'zeggen. Nu laat het mij gewoon proberen, al is het maar in de kleine dingen. Ik geloof in mezelf dat het me toch op zijn minst een beeeeeetje gaat lukken!


Veertig dagen geen twijfel: een volmondige ja of nee, geen misschien!


http://weekend.knack.be/lifestyle/radar/mentale-vasten-dagen-zonder-twijfel-veertig-dagen-ja-of-nee-zeggen-en-niet-misschien/article-opinion-539441.html?utm_source=Newsletter-10/03/2015&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBWEEKNL

Yes! I am in! Ik wil dit echt kunnen! Het is dan ook een grote uitdaging, want 'neen'-zeggen, denken aan een ander , mezelf niet wegcijferen, dat is een van de moeilijkste dingen die er bestaan (naast los laten...)!

Laat ik morgen, een verse dag, beginnen. En als ik goed tel dan duurt dit tot en met 19 april, de laatste dag van de paasvakantie.


Lieve mensen,
zij die mij dus iets gaan vragen en waar ik nee op antwoord... het is niet omdat ik je niet graag zie. Het is niet omdat ik het hoog op heb met iets, het is niet omdat ik nu alleen maar 'nee' wil zeggen (ter compensatie misschien van al die ja's ever!), maar het is eens iets voor mezelf uitmaken.
I keep you posted! Ik laat zeker in de loop van tijd weten hoe het ging. Mischien moet een ik een klein 40-dagen-dagboekje bijhouden. Ben eigenlijk zelf benieuwd hoe ik het er persoonlijk van afbreng en of ik iemand kan warm maken om mee te doen.


Thanks anyway
Liefs
J.

with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!
1 opmerking: