zondag 21 september 2014

Interieur #2 #livingroom

Busy busy as always! Toch een gaatje gevonden om de living te fotograferen. Vooraf waren de muren in een soort mokka-kleur met aubergine. De schuifdeur en tussenmuur was dat licht aubergine kleur. Op de grootste muur waren ook nog es 3 vierkantjes geschilderd in dat paars. De rest, ook de keuken, die door loopt was geschilderd in dat mokka-kleur. Al enkele jaren had ik zin in een metaformose en ik ben gek op wit. Toch voor een interieur. Het opent je ruimte, geeft meer licht. Niet dat we dat nodig hebben, want onze leefruimte is ruim en voorzien van veel ramen. Toch ben ik heel tevreden met het resultaat.

Op deze VOOR-foto zie je de deur en een van de vierkantjes. Vroeger stond er ook een glazen tafel. Deze heeft nu plaats gemaakt voor een houten wengé-tafel met wit leren stoelen met wengé poten. Ook de grijze koele dressoirkasten gaan weg! Er komt wellicht een wengé kast en een nieuwe zetel is ook aan de orde, maar eerst wat sparen voor je denkt dat ik de Lotto gewonnen heb. (not!)NA

Er komt nog een tweede foto (van mijn zoon), als hij zijn eerste communie heeft gedaan in mei. Deze is van mijn dochter van anderhalf jaar geleden. Deze foto's zijn op canvas-doek. De forexplaten hangen op in de hall.  

zetel duidelijk aan vernieuwing toe: verkleurd door de zon, en kleine kindjes maken ook wel es wat vuil. Ik zal al es beginnen rondkijken wat ik graag zou zien. Ben er nog niet goed uit of we voor stof gaan (warmte en gezelligheid in een warm kleur), ofwel leer (koeler, maar dan wel makkelijker te onderhouden).


De andere zijde (nu sta ik zelf aan de zetel) en kijk naar de schuifdeur die uitkomt in de hall. De trapjes naast de houten wand (behangpapier by the way) brengen je naar de keuken die dus verhoogd is.

 de verlichting in de leefruimte
 Het salontafeltje kreeg ook een likje witte verf. Leesvoer en werkmateriaal check :-)Do you like?with style
xoxo

Follow me on TwitterFacebookInstagram and Bloglovin. Thank you!

3 opmerkingen:

  1. Mooi! Superleuk ook dat behangpapier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat een gezellig huisje hebben jullie! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er heel leuk uit. Ik ben fan van wit, het geeft zoveel meer ruimte(gevoel). Voorlopig hebben we vliesbehang (wit dus) en ik twijfel nog wat we ermee gaan doen. Het wordt waarschijnlijk wit of een tint wit, maar dat is iets voor later. :)

    BeantwoordenVerwijderen